Öndo23
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 4
- Minecraft
- pHiso
Discord:
Yok
Yok
Teraaofficiql
Yok
Evet aklıma bu tarz birşey geldi, daha önce griefpreventionda satış çubuğu olayında yapmıştı birisi, yapabilecek birisini bulmam gerekpluginin apisini importlayarak şöyle birşey yapabilirsin sanırım, ama bir java ve skripti iyi bilen developer gerekir.
on command "/sethome":
if player's chunk is UltimateClaims()blablabla
cancel event
send blablabla
böyle birşey yapılabilir. Ama dediğim gibi developer gerekir veya forumdan biri yapabilir müsaitse
Teraaofficiql
MuhammedMatrix diye bir eleman bana yapmıştı fakat ürünü yarım yamalak teslim etti ve hala yapması gereken şeyler var ve yapmıyor. İstiyorsan ona yaptırabilirsin veya Medusa ekibindeki BingulHan java ile ilgileniyor o da eklenti tarzında yapabilirEvet aklıma bu tarz birşey geldi, daha önce griefpreventionda satış çubuğu olayında yapmıştı birisi, yapabilecek birisini bulmam gerek
Yok
Teşekkür ederim, bekleyelim biraz belki dönen biri olur olmadı onlarla konuşurumMuhammedMatrix diye bir eleman bana yapmıştı fakat ürünü yarım yamalak teslim etti ve hala yapması gereken şeyler var ve yapmıyor. İstiyorsan ona yaptırabilirsin veya Medusa ekibindeki BingulHan java ile ilgileniyor o da eklenti tarzında yapabilir
Yok
BuyrunUltimateClaims Configini iletir misin ?
Claim çekilen dünyada sethome komutunu engelleyin . /rg flag __global__ Blocked-Cmds denyBuyrun
Yok
Denedim, ve claimli alandada sethome atılmıyor, ben mi yanlış yaptımClaim çekilen dünyada sethome komutunu engelleyin . /rg flag __global__ Blocked-Cmds deny
bunu deneyin claim alanlar sadece kendi claim içerisinde çekebileceklerdir büyük ihtimal geri kalanları alanları dışında çekemez
Sunucunuzun ip vb. şeyi var mı xMadzzy#0001 özelden iletin deneyerek halletmeye çalışalım.Denedim, ve claimli alandada sethome atılmıyor, ben mi yanlış yaptım
İMarpel#4204
Merhabalar hocam Muhammet Matrix#2034 özelden halledelimTeşekkür ederim, bekleyelim biraz belki dönen biri olur olmadı onlarla konuşurum
İMarpel#4204
Basit skript veya plugin ile yapılır.Merhabalar, benim bir survival sunucum var ve farklılık katması açısından claim plugini olarak "UltimeClaims" kullanıyorum ancak şöyle bir sıkıntısı var ki, claime yabancı oyuncular dahi claime sethome çekebiliyor, skript/plugin bağlantısı yaparak bunu kapatma şansımız var mı?
Yok
istek gönderdimMerhabalar hocam Muhammet Matrix#2034 özelden halledelim
! metemoii#9257
import:
com.songoda.ultimateclaims.UltimateClaims
org.bukkit.entity.Player
on command:
if command starts with "sethome":
#player is not op
set {_chunk} to chunk of location of block at player
set {_claim} to UltimateClaims.INSTANCE.getClaimManager()
if {_claim}.hasClaim({_chunk}) is true:
if player.getUniqueId() is equal to {_claim}.getClaim({_chunk}).getOwner().getUniqueId():
stop
cancel event
send "Üzgünüm bu komutu burada kullanamazsın"
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!