- Elmaslar
- 1.010
- Discord İzni

- Minecraft
- benjamin1734
Discord:
benjamin17
- Minecraft Sürümleri
- 1.16.x-1.20.x
Eklenti Tanıtımı
Ultimate Airdrops, genel olarak belirli aralıklarla ve dünyanın belirli yerlerinde yardım kutuları oluşturarak oyunculara beklenmedik hediyeler verilmesini sağlayan gelişmiş bir drop(yardım kutusu) eklentisidir.
Eklenti Java 11 ve üstü Java versiyonlarında çalışmaktadır. Eklenti genel olarak 1.16.x ve üstü sürümler ile uyumludur.
Ultimate Airdrops Eklentisinin Özellikleri:
UltimateAirdrops tamamen yapılandırılabilir olması yanında birçok sunucu tarafından kullanılmakta ve birçok plugin desteğini de beraberinde getirmekte.
Eklentinin Desteklediği Diğer Eklentiler:
- Vault + an economy plugin (Essentials, IConomy, etc…).
- PlaceholderAPI.
- WorldGuard.
- GriefPrevention.
- RedProtect.
- HolographicDisplays or DecentHolograms.
- Dynmap ...
Eklenti ile İlgili Genel Komutlar ve İzinler:
Eklenti sayfasına
ulaşabilirsiniz.
Bir sonraki tanıtım konusunda görüşmek üzere...
Ultimate Airdrops, genel olarak belirli aralıklarla ve dünyanın belirli yerlerinde yardım kutuları oluşturarak oyunculara beklenmedik hediyeler verilmesini sağlayan gelişmiş bir drop(yardım kutusu) eklentisidir.
Eklenti Java 11 ve üstü Java versiyonlarında çalışmaktadır. Eklenti genel olarak 1.16.x ve üstü sürümler ile uyumludur.
Ultimate Airdrops Eklentisinin Özellikleri:
UltimateAirdrops tamamen yapılandırılabilir olması yanında birçok sunucu tarafından kullanılmakta ve birçok plugin desteğini de beraberinde getirmekte.
Eklentinin Desteklediği Diğer Eklentiler:
- Vault + an economy plugin (Essentials, IConomy, etc…).
- PlaceholderAPI.
- WorldGuard.
- GriefPrevention.
- RedProtect.
- HolographicDisplays or DecentHolograms.
- Dynmap ...
Eklenti ile İlgili Genel Komutlar ve İzinler:
/airdrops - Tüm UltimateAirdrops komutları (ultimateairdrops.*)
/ airdrops create - Bir airdrop oluşturun (ultimateairdrops.create)
/ airdrops clear - Oluşturulan tüm airdropları temizler (ultimateairdrops.clear)
/ airdrops list - Oluşturulan tüm dropların listesini gösterir (ultimateairdrops.list)
/ airdrops kaldır - Oluşturulan bir airdrop'u kaldırır (ultimateairdrops.remove)
/ airdrops reload - Eklenti yapılandırmasını ve mesaj komutlarını yeniden yükler (ultimateairdrops.reload)
/ airdrops çağırma - Rastgele bir konumda rastgele bir airdrop çağırır (ultimateairdrops.summon)
/ airdrops help - Eklentinin tüm komutlarını gösterir (ultimateairdrops.help)
Eklenti sayfasına
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bir sonraki tanıtım konusunda görüşmek üzere...