Batuhan Yenidogan#6666
Aslında oyunda toptan bir bozulma var diyemeyiz. Ama o eski minecraft sürümlerini sahiplendiğimiz için her yeni sürüme bir ön yargıyla bakıyoruz.Minecraft 1.9 çıktığı için oyunun battığını düşünüyorum yeni sürümler keyif vermiyor.
yasindlg
Sensei#7806
Öyle haklısın ki. Bunu emek sunucusu olan birisi olarak yazıyorum. İnsanlar emek vermek istemiyor. Bu yüzden insanlar op açıyor haksız değiller.Yorumları okuduktan 2 3 dakika sonra aklıma eski zamanlarım geldi.Eskiden skypede arkadaşlarımla toplaşırdım sabaha kadar deli gibi faction oynardık.Savaşlar yapar bazen ölürdük daha da güçlenmek için elimizden geleni yapardık.Bazen kazanırdık hep beraber bunu kutlardık.Ama şimdiki sunuculara bakıyorum. "OPFaction,ULTRAOPFaction" gibi saçma sapan yenilikler çıkmış.Hayır bir emek sarfedilip adrenalinli bir şey olsa anlarım.Benim zamanımda lapis ve viphammadde vardı.Lapisde emek sarfedip kasılıyorduk.Bu bence daha iyi ve daha zevk verici bir sistemdi.Fakat şimdiki sunucularda editi çıktı sonra ne biliyim bilmem ne blok editi çıktı + oyuncular buraya gidiyor ve en kabadayı 2 3 dakikada 10 tane set yapabiliyorlar + setin özellikleri ise P40 P50 tarzı daha fazla abartan sunucularda var.Benim anlamadığım taraf bu eskiden 1 seti yapabilmek için bütün klan beraber bir araya gelip uğraşıp yapıyorduk o da p4 kır 3 dü.Edit diye bir şey yoktu.Büyü masasından ne çıkarsa oydu.
Ahhh eski günler ahh.
Yakında şöyle bir sunucu görürseniz şaşırmayın "HERKEZE OP VEREN SUNUCU | ULTRAULTRAULTRAOPFACTİON SUNUCUSU | TÜRKİYENİN EN İYİSİ"
Eğer ki minecraft sunucular dünyası aynen böyle devam ederse minecraft büyümez kesinlikle,tam tersi daha da batar.
yasindlg
Op açanların hepsi emek açsa,mecbur emek oynamak zorunda kalıcaklar fakat herkez op dan yürüyor bir şekilde.Öyle haklısın ki. Bunu emek sunucusu olan birisi olarak yazıyorum. İnsanlar emek vermek istemiyor. Bu yüzden insanlar op açıyor haksız değiller.
Şahsi düşüncem; Hytale'in sistem gereksinimleri minecraft'dan çok daha fazla olacağı için bence Hytale'ı Minecraft'dan sıkılmış ve alternatif arayan iyi bir sisteme sahip olan kişiler için olan bir oyun olarak görüyorum.Minecraft şu sıralar düşüş yaşıyor. Hytale çıktıktan sonra daha da düşecek gibi duruyor. Hytale tutmaz ise yükselme şansı yüksek fakat Hytale tutar ise Minecraft'ın kitlesi büyük oranda düşer.
Propenthia#0046
LuckyBea#9640
Belen#8966
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!