Ülkemizin Oyun Sektöründe Minecraft'ı Nerede Görüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Batuhan Yenidogan

once upon a time
Emekli
Elmaslar
1.558

Discord:

Batuhan Yenidogan#6666

Arkadaşlar öncelikle hepinize, hepimize merhaba :). Bildiğiniz gibi Türkiye'de hatta Dünyada kendini kanıtlamış ve büyük bir kitle tarafından oynanan bir oyun Minecraft. Ancak bizim kafamıza takılan ve eminim sizin de kafanızı kurcalayan bir soru var; Minecraft verisel olarak bildiğiniz gibi artık hep çıkışta olan bir oyun değil inişleri ve çıkışları mevcut artık. Biz dayanamadık ve artık bu konuda sizinle de sohbet etmek istiyoruz; Dünya adına konuşamasak bile fikirlerinizi görmeyi çok istiyoruz.
69771

Forum, Web Siteleri ve Facebook üzerinden yapılan paylaşımlar ve arkadaşlık arayışlarının yerini son zamanlarda Youtube, Twitch ve Discord'a kaydırdığını düşünüyorum.
Özellikle son dönemlerde Minecraft sunucularında bir gerileme durumu söz konusu olabilir mi? Yoksa 2019 yılı ile beraber Türkiye sektörü daha da gelişecek mi?
2014 - 2016 yıllarında harita paylaşımı daha fazlaydı sanki. Günümüzde harita paylaşımları parmakla gösterilecek kadar azaldı ya da bana bu şekilde geliyor bilemiyorum.
69770

Hytale adlı oyunun duyurusu yapıldı biliyorsunuzdur. Peki sizce Hytale, Minecraft oyuncularını kendine çekmeye başaracak mı? MMORPG oyunları yeni neslin oynamadığını hatta bilgisayarına dahi indirmediğini biliyorsunuz. Minecraft'da Hytale'den sonra bu duruma düşecek mi? Yoksa 2019 - 2020 yıllarında Minecraft indirmeleri artaracak mı?

Minecraft'ın kendi firmasındaki yapısal değişimler ve el değiştirme olayları sizce bu geleceği etkiledi mi? Ve bir sorumuz da şu: Türkiye adına Minecraft'ı artık ve bundan sonra ne konumda görüyorsunuz?

Minecraft su anda durgun bir dönemde daha 1-2 ayı var :)

Şu an oyun gerçekten durgun. Yeni sürüm çıktığında düzelir.

Açıkcası 1.5'de aldığım zevki bu yeni sürümlerde alamıyorum.

Minecraft Yeni Sürümler Çıkarıyor bu iyi birşey fakat eski sürümlerine önem vermiyor gibi ve şuan minecrafttan hiç haber yok hatalar çoğaldı bence minecraftı ileride inişe bayağı bir girmiş halde görebiliriz

Eski günlerdeki mc daha iyiydi şimdilerde sarmaz oldu.

1.5.2 der susarım

Bana göre 1.9 PvP güncellemesinden sonra Minecraft bitti.

Minecraftın hytale gibi değişik şey yapması lazım gine büyük patlama kazanır

Bence her geçen gün, küp ve piksellik çizgisinden çıkıp bambaşka bir oyun oluyor.,ki bunu kötü anlamda söyledim
Büyük ihtimalle oyunda kanser diye tabir ettiğimiz kitleler çoğalacak .

1.8 e kadar süperdi aslında sonra bozsa bile hale İyi

Minecraft çok düşük sistemli bilgisayarlarda kasmadan çalıştığı için süper bir oyundu ve bir çok kitle rahatlıkla oynayabiliyodu.
günümüzde 1.8 bile orta ayarlarda zor oynuyorum. 1.5 yüksek ayarlarda sorunsuz oynuyodum version yükseldikce sadece yeniliklere
önem verip performansı unuttular ve durum bu halde 1.12 girdiğimde optifine olmasa inanın oynanamayacak durumda. optimasyon berbat.

yenilik olarak güzel cidden yenilikler güzel fakat pvp mekaniğini degiştirmek yerine çift seçenek gibi bişey sunsalar güzel olurdu.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl