Skript Paylaşımı Uçuş Bileti Skripti | Emek SkyBlock Sunucuları İçin Birebir!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LeFleetz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.224
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Değerli Forum Üyeleri

Bugün günümüzde yeniden popüler olmuş Hard (Emek) SkyBlock sunucularında gördüğüm bir skripti kodlayıp sizinle paylaşıyorum!
Skriptin yeni nesil Hard (Emek )SkyBlock sunucularında çok işe yarayacağını düşünerek yaptım.

O zaman şimdi görsellere geçelim!

Ekli dosyayı görüntüle 102590

Ekli dosyayı görüntüle 102591

Ekli dosyayı görüntüle 102592

Şimdi İse Skript Koduna Geçelim!
Kod:
command /uçuşbileti:
    permission : op
    trigger:
        give 1 paper named "&aUçuş Bileti &8(&e30 Saniye&8)" to player

rightclick with paper:
    if tool's display name is "&aUçuş Bileti &8(&e30 Saniye&8)":
        cancel event
        remove paper named "&aUçuş Bileti &8(&e30 Saniye&8)" from players
        wait 0.50 seconds
        execute console command "fly %player%"
        send "&aUçuş Bileti &8► &7Uçuş bileti kullanıldı. Şimdi &8(&d30&8) &7saniye boyunca istediğin kadar uçabilirsin!"
        execute console command "tm msg %player% &a&lUçuş Bileti\n &7Uçma özelliğinin &e30 &7saniyesi kaldı!"
        wait 15 seconds
        execute console command "tm msg %player% &a&lUçuş Bileti\n &7Uçma özelliğinin &e15 &7saniyesi kaldı!"
        wait 5 seconds
        execute console command "tm msg %player% &a&lUçuş Bileti\n &7Uçma özelliğinin &e10 &7saniyesi kaldı!"
        wait 7 seconds
        execute console command "tm msg %player% &a&lUçuş Bileti\n &7Uçma özelliğinin &e3 &7saniyesi kaldı!"
        wait 1 seconds
        execute console command "tm msg %player% &a&lUçuş Bileti\n &7Uçma özelliğinin &e2 &7saniyesi kaldı!"
        wait 1 seconds
        execute console command "tm msg %player% &a&lUçuş Bileti\n &7Uçma özelliğinin &e1 &7saniyesi kaldı!"
        wait 1 seconds
        execute console command "tm msg %player% &a&lUçuş Bileti\n &7Uçma özelliğinin süresi doldu!"
        execute console command "fly %player%"
Çok beğendim ellerine sağlık :) eğer emek skyblock acmayı düşürsem %100 kullacam başarılar

Titlemanagerin komutunu kullandırmak yerine send player title ile basitçe çözebilirsin.
Oyuncu bu bileti kullandı sunucudan çıktı hop artık sınırsız flya sahip , aşırı basit ve kullanışsız bir skript olmuş kendini geliştirmen dileğiyle...

Essentials'ın fly'ını kullandığı için böyle bir şey olmayacaktır çünkü sunucudan çıkma gibi olaylarda fly otomatik olarak kapanıyor. Eğer alternatif bir plugin kullanan olursa dediğin doğru olur.

Essentials'ın fly'ını kullandığı için böyle bir şey olmayacaktır çünkü sunucudan çıkma gibi olaylarda fly otomatik olarak kapanıyor. Eğer alternatif bir plugin kullanan olursa dediğin doğru olur.
/Fly komutu yalnızca essentials eklentisinin bir özelliği değil sadece essentials flyını kullanılacaksa "essentials:fly %player%" şeklinde yapılırsa çıkış yapıp girildiğinde sınırsız fly olayı çözülmüş olur bu konuda fly komutu için essentials kullanıyor iseniz bu konuda bir problem yok fakat başka eklentilerde sorun çıkaracaktır.
Diğer bir olaya gelirsek 30 dakikalık flyını aldıktan sonra sunucudan gir çık yapman gerekti artık flyın tekrar gitti.
Kısaca ilk yazdığım yorumu tekrarlıyorum.

/Fly komutu yalnızca essentials eklentisinin bir özelliği değil sadece essentials flyını kullanılacaksa "essentials:fly %player%" şeklinde yapılırsa çıkış yapıp girildiğinde sınırsız fly olayı çözülmüş olur bu konuda fly komutu için essentials kullanıyor iseniz bu konuda bir problem yok fakat başka eklentilerde sorun çıkaracaktır.
Diğer bir olaya gelirsek 30 dakikalık flyını aldıktan sonra sunucudan gir çık yapman gerekti artık flyın tekrar gitti.
Kısaca ilk yazdığım yorumu tekrarlıyorum.

Ben de dedim zaten alternatif pluginlerde dediğin doğru olur diye. Fly zaten 30 saniyelik, zamanı ayarlayabilmen için skript kodlarını tekrardan değiştirmen gerekiyor.

Ben de dedim zaten alternatif pluginlerde dediğin doğru olur diye. Fly zaten 30 saniyelik, zamanı ayarlayabilmen için skript kodlarını tekrardan değiştirmen gerekiyor.
Arkadaş konuda essentials'i baz almış fakat herkes essentials kullanmıyor ya da ekstra olarak başka fly eklentileri kullanıyor burada skript bug yaratacaktır yani yorumum yanlış değil.
Fly zaten 30 saniyelik derken skripti kullanacak olan kişilerin hepsi flyı 30 saniye olarakmı kullanacak , bu sadece örnek olarak verilmiş.

Arkadaş konuda essentials'i baz almış fakat herkes essentials kullanmıyor ya da ekstra olarak başka fly eklentileri kullanıyor burada skript bug yaratacaktır yani yorumum yanlış değil.
Fly zaten 30 saniyelik derken skripti kullanacak olan kişilerin hepsi flyı 30 saniye olarakmı kullanacak , bu sadece örnek olarak verilmiş.

Yaw ben zaten yorumuna yanlış demiyorum ki neden anlamadın beni?

Burada "Essentials'ın fly'ını kullandığı için böyle bir şey olmayacaktır" demişsin sonuç olarak bu benim yorumumda belirttiğim konuya "böyle bir şey olmayacaktır" demişsin bu yorumuma yanlış dediğini göstermez mi?

Burada "Essentials'ın fly'ını kullandığı için böyle bir şey olmayacaktır" demişsin sonuç olarak bu benim yorumumda belirttiğim konuya "böyle bir şey olmayacaktır" demişsin bu yorumuma yanlış dediğini göstermez mi?
"Eğer alternatif bir plugin kullanan olursa dediğin doğru olur." yorumumu daha düzgünce okumadan karar veriyorsun.

"Eğer alternatif bir plugin kullanan olursa dediğin doğru olur." yorumumu daha düzgünce okumadan karar veriyorsun.
Yanlış kavramını öğretmek bana mı düştü şimdi peki başlıyoruz.
bir gerçeğe, bir ilkeye, bir kurala uymama durumu.
"
"

"Essentials'ın fly'ını kullandığı için böyle bir şey olmayacaktır çünkü sunucudan çıkma gibi olaylarda fly otomatik olarak kapanıyor"

Bunu çevirmem gerekirse , yazdığın yorum yanlış böyle bir şey olmayacaktır olarak söyleyebiliriz değil mi bahsettiğim şeyin olmayacağını yanlış olduğunu belirtmişsin devamında eğer alternatif plugin kullanırsa dediğin gibi olur demişsin orada bir problem yok zaten fakat başta yorumumun yanlış olacağını açık bir şekilde belirtmişsin ayrıca burada arkadaş essentials'in flyını kullandığı herhangi bir komut yok eğer essentials'in flyını kullanacak olsaydı essentials:fly komutu kullanması gerekirdi herkes essentials kullanmıyor ya da farklı fly eklentileri kullanıyor.

Dostum yorumumu tam okumuyorsun, ben sadece Essentials için dediğin yanlış, diğer alternatif eklentiler için doğru diyorum. Şimdi anladın mı?

Kodlaması berbat. Essentials ve TitleManager kullanmayan bir sunucuda çalışmaz. Skript'in kendi kodlarını kullanmanızı öneririm.

Yazdığın cümlelere dikkat edersen iyi olur bir dediğine yanlış demiyorum diyorsun bir sadece essentials için yanlış diyorum diyorsun.
Bende sana diyorum ki ben bu konuyu essentials'a göre yorumlamadım sen gelip bunu essentials ile bağdaşlaştırırsan saçma olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl