Skript Paylaşımı Uçuş Bileti Skripti | Emek SkyBlock Sunucuları İçin Birebir!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LeFleetz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.222
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@BurakXX yorumumu en baştan anlasaydın sıkıntı yaşamayacaktın, ben de karıştırmayacaktım. Biz bunu bir kenara bırakalım.

Yorumunu anladım fakat tekrar diyorum burada bir çakışma söz konusu yani ben bu yorumu essentials kullanmayan kişiler veya fly için başka eklentiler kullanan biri olarak yorumladım eğer bir skript yapıyorsan bu skript çakışmamalıdır ve böyle sorunlar olmamalıdır ben de senin neden bu yorumumu essentials ile bağdaştırdığını anlamadım.
Sen orada burada essentials fly ı kullandığı için dediğin olmaz demişsin kim essentials kullanmayanlar napacak ben bundan bahsediyorum.

Fikir güzel fakat kodlama mantığı berbat.

Eline sağlık güzel olmuş. Aşırı gereksiz kavga etmişsiniz.

Ellerine sağlık canım çok güzel yapmışsın :) <3

Çok güzel olmuş usta başarılar dilerim

Harika bir skript olmuş emek skyblock için başarılar.

elinize sağlık serverimde kullanıcam kesinlikle

Görünce aklıma Metin 2'de ki süreli atlar geldi :'D
Çok faydalı bir skript olmuş, ellerinize sağlık.

Peki kişide 2 uçuş bileti varsa, ve ikisini de kullanırsa 1 dakika olmak yerine kişinin flyını kapatmaz mı ?

başarılı ve kullanışlı olmuş sunucumda kullanacağım günlük kite eklenebilir

dediğiniz gibi emekskyblock sunucuları için birebir skript olmuş başarılar

Tam aradığım skript ellerine sağlık

Abi MC-TR'ye girmediğim için skriptin altında ettiğiniz kavgaları yeni gördüm. Peki kimse ilk skript denemem olduğunu göz önünde bulundurarak yorum neden yapmaz ki? Çoğunuz bir yerlerden insanların hevesini kırma derdindesiniz. "Bunu yaparsan daha iyi olur", "Bu kodu bu şekilde değiştirmen daha faydalı" gibi herkese faydası olacak şeyler yazmak yerine niye titlemanager ve essentials kullandın diyorsunuz. Tebrikler böyle devam edin!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl