Ücretsiz WebSite Scripti / Minecraft Otomasyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oasisin gözleri yaşlı :(

güzel olmuş,ellerine sağlık

Bu scripti geliştirdiğine emin misin? Scriptin orjinali ile arasında hiç bir fark yok şimdi gelipte burada geliştirdim demen yanlış.

Daha dün bana bu skripti satmaya çalışan kişi sizmisiniz bilmiyorum ancak skripti r10 üstünden rabiweb isimli satıcıdan satış hakları vb alan kisi olarak bu skripti siz geliştirmediğinizi doğrudan söyleyebilirim. Görsel olarak iyileştirme yaptığım dediğiniz yerler tema üstünde renk değiştirmeleri, görsel değişiklikler dışında herhangi birşey göremedim.

Ek olarak konuda ne olursa olsun virüstotal linki(spigot vb harici indirme siteleri dışında) olmak zorunludur.

Daha dün bana bu skripti satmaya çalışan kişi sizmisiniz bilmiyorum ancak skripti r10 üstünden rabiweb isimli satıcıdan satış hakları vb alan kisi olarak bu skripti siz geliştirmediğinizi doğrudan söyleyebilirim. Görsel olarak iyileştirme yaptığım dediğiniz yerler tema üstünde renk değiştirmeleri, görsel değişiklikler dışında herhangi birşey göremedim.

Ek olarak konuda ne olursa olsun virüstotal linki(spigot vb harici indirme siteleri dışında) olmak zorunludur.
ben size bişey satmakla ugrasmadım burdan birisi indirip satmaya çalışmış olabilir? anakartımda olan arıza sebebiyle videoyu bile çekemedim düzelince virüstotal linki ekliceğim direk githuba src eklicegim teşekkürler

Yaptığınız geliştirmeleri yazabilirmisiniz.
Siteyi coderia sitesinden indirdigin zaman preload açık geliyor ve buda sitenin açılmasını engelliyordu onu düzelttim
Kredi yuklemelerde aylık en yüksek olanı diğer firmalardan özenerek düzenledim
Görselleri düzenledim
Renkleri değiştirdim daha uyumlu ve hale getirdim
Yeni tema yapdim anakart çalışmıyor düzelince onuda paylaşacağım rust teması değil .d ayarlarda çalışmayan websender ve rcon otomasyonlarinda düzeltmeleri yapdim shopierde ödeme yöntemi kaydedince sitede header hatası veriyordu onu duzeltdim
Gereksiz fazlalık performans düşüren kodları sildim ve performans ile hıza önem verdim? CEO ayarlarinda değişiklik yapınca site açılmıyordu bakım modunda headerlar sorunlar vardı

Daha saymami istermisiniz güzel otomasyon fakat 4 4luk değildi

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ben Eklerim virustotal li ama github eklemediğiniz sürece güncellemenizi göremeyiz. İyi Çalışmalar.

1 açık kaynak olduğu için virüs totel koyma gereksimi duymadım
2 görsel ekliceğim yarın zaten video çekerken tanıtırım ufakdan
3 github çok az kullandım nasıl eklicem sourceyi bilmiyorum :C
1 - virüs total koymak zorundasın açık kaynaklı olsa bile sonradan geliştirdiğini belirtmişsin.Bunu koyarak konuyu son haline getirmiş olursun ve insanlar bundan rahatça yararlanabilir.
2 - Tema kısmında arkadaşa katılıyorum ve yarın görselleri merakla bekliyorum.Script gayet güzel zaten umarım biraz daha görsel koyarsan hepimiz için daha iyi olur.
3 - Bu videoyu öneriyorum :

Şimdilik herkese iyi akşamlar.Bu scripttin güzel yerlere geleceğinden eminim.Köstek olmayın destek olun arkadaşlar.Şaka şaka yeri geldiğinde yapıcı eleştiri iyidir.Tekrardan herkese görüşürüz.

Github üzerinde görseller ile anlatımı olursa daha güzel olur

Başarılar Dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl