ozaii1337
oasise benziyor sanirimBu scripti geliştirdiğine emin misin? Scriptin orjinali ile arasında hiç bir fark yok şimdi gelipte burada geliştirdim demen yanlış.

benjamin17
ikincielkralliklariseth
ben size bişey satmakla ugrasmadım burdan birisi indirip satmaya çalışmış olabilir? anakartımda olan arıza sebebiyle videoyu bile çekemedim düzelince virüstotal linki ekliceğim direk githuba src eklicegim teşekkürlerDaha dün bana bu skripti satmaya çalışan kişi sizmisiniz bilmiyorum ancak skripti r10 üstünden rabiweb isimli satıcıdan satış hakları vb alan kisi olarak bu skripti siz geliştirmediğinizi doğrudan söyleyebilirim. Görsel olarak iyileştirme yaptığım dediğiniz yerler tema üstünde renk değiştirmeleri, görsel değişiklikler dışında herhangi birşey göremedim.
Ek olarak konuda ne olursa olsun virüstotal linki(spigot vb harici indirme siteleri dışında) olmak zorunludur.

benjamin17
Yaptığınız geliştirmeleri yazabilirmisiniz.ben yapmadım birkaç geliştirme ve düzenleme yapdım onun haricinde rabiweb ekibinin ellerine sağlık
ikincielkralliklariseth
Siteyi coderia sitesinden indirdigin zaman preload açık geliyor ve buda sitenin açılmasını engelliyordu onu düzelttimYaptığınız geliştirmeleri yazabilirmisiniz.
BloodyX#4069
yamans
1 - virüs total koymak zorundasın açık kaynaklı olsa bile sonradan geliştirdiğini belirtmişsin.Bunu koyarak konuyu son haline getirmiş olursun ve insanlar bundan rahatça yararlanabilir.1 açık kaynak olduğu için virüs totel koyma gereksimi duymadım
2 görsel ekliceğim yarın zaten video çekerken tanıtırım ufakdan
3 github çok az kullandım nasıl eklicem sourceyi bilmiyorum :C
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!