Erisos
Yurtta Sulh Cihanda Sulh
- Elmaslar
- 66
- Minecraft
- Erisos
Discord:
Erisos
Neden qCore?
EssentialsX gibi 130 tane gereksiz komut içeren eklentilerden sıkıldıysanız bu eklenti tam size göre. Eğer özellik eklemek istiyorsanız, profil bölümünde destek oluşturmanız yeterli.
Eklememi istediğiniz bir özellik varsa veya özel bir eklenti istiyorsanız, discord üzerinden benimle iletişime geçin (Discord bağlantısı altta)
Bu eklentiyi kendim kullanmak için yaptım ve fazla bir özelliği bulunmuyor fakat aşağıda gördüğünüz özellikleri toplamak için 3 - 5 eklenti yüklemeniz veya skript kullanmanız gerekiyor ve bu da bana çok saçma geldiği için eklentiyi sizlere Quezly adına hediye ediyorum teşekkürler.
Bu eklentiyi kendim kullanmak için yaptım ve fazla bir özelliği bulunmuyor fakat aşağıda gördüğünüz özellikleri toplamak için 3 - 5 eklenti yüklemeniz veya skript kullanmanız gerekiyor ve bu da bana çok saçma geldiği için eklentiyi sizlere Quezly adına hediye ediyorum teşekkürler.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ÖZELLİKLER
SPAWN- Yeniden doğduğun da spawn da başlatma. (true/false)
- Oyuncu boşluğa düştüğün de spawn a yollama. (true/false)
- Sunucuya ilk girişte oyuncuyu spawn da başlatma. (true/false)
- Oyuncu sunucuya girdiğinde spawn da başlatma. (true/false)
- "/spawn" komutu kullanıldığında oyuncuya bir mesaj gönderir!
- "/spawn" ayarlanmamışsa oyuncuya bir mesaj gönderir.
- config.yml'de listeye eklenen furnuce, worckbench vb. blokların açılmasının engellenmesi. (true/false)
- config.yml'de listeye eklenen bloklara tıklandığında mesaj gönderme (true/false)
- Belirlediğiniz saat ve dakikada sunucuya komut gönderme ve izinli oyunculara mesaj gönderme. (true/false)
ÖRNEK
<3 @Despical
YAML:
'1':
hour: 12
minutes: 00
commands:
- "/kick erisos"
# Sends messages only to players with permission. Leave blank if you don't want this.
message_perm: test.message
HAKARET ENGELLEYİCİ (BETA)- Oyuncular tarafından gönderilen mesajları kontrol eder ve listede yasaklı bir kelime tespit ederse mesajı engeller ve ekrana büyük bir uyarı mesajı gönderir.
- Oyuncu oyuna girdiğinde ekrana başlık gönderme. (true/false)
- Oyuncu listede olmayan bir komut kullanırsa, işlemi iptal eder ve oyuncuya bir hata mesajı gönderilir.
- Ayar true ise, oyuncu listede olmayan bir komut gönderdiğinde, ekrana başlık gönderir ve oyuncuyu uyarır. (true/false)
- Oyuncu "/discord" komutunu kullanırsa, config.yml'de ayarlanan discord bağlantısını oyuncuya gönderir.
- Oyuncuların katılma ve çıkma mesajlarını devre dışı bırakır. (true/false)
Komutlar ve İzinler
- /qSetSpawn = qcore.setspawn
- /spawn = qcore.spawn
- /qDefaultPlayerEffect = qcore.admin
- /discord = Not Perm
- Chat Use = qcore.chat
- Allowed Commands Bypass = qcore.command
Son düzenleme: