(ÜCRETSİZ) qSystem - Temel Özellikler Eklentisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erisos

Yurtta Sulh Cihanda Sulh
Elmaslar
66
Minecraft
Erisos

Discord:

Erisos

Neden qCore?

EssentialsX gibi 130 tane gereksiz komut içeren eklentilerden sıkıldıysanız bu eklenti tam size göre. Eğer özellik eklemek istiyorsanız, profil bölümünde destek oluşturmanız yeterli.​

Eklememi istediğiniz bir özellik varsa veya özel bir eklenti istiyorsanız, discord üzerinden benimle iletişime geçin (Discord bağlantısı altta)

Bu eklentiyi kendim kullanmak için yaptım ve fazla bir özelliği bulunmuyor fakat aşağıda gördüğünüz özellikleri toplamak için 3 - 5 eklenti yüklemeniz veya skript kullanmanız gerekiyor ve bu da bana çok saçma geldiği için eklentiyi sizlere Quezly adına hediye ediyorum teşekkürler.

qCoreLogo.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ÖZELLİKLER

SPAWN
  • Yeniden doğduğun da spawn da başlatma. (true/false)
  • Oyuncu boşluğa düştüğün de spawn a yollama. (true/false)
  • Sunucuya ilk girişte oyuncuyu spawn da başlatma. (true/false)
  • Oyuncu sunucuya girdiğinde spawn da başlatma. (true/false)
  • "/spawn" komutu kullanıldığında oyuncuya bir mesaj gönderir!
  • "/spawn" ayarlanmamışsa oyuncuya bir mesaj gönderir.
İNTERAKTİF BLOKLAR
  • config.yml'de listeye eklenen furnuce, worckbench vb. blokların açılmasının engellenmesi. (true/false)
  • config.yml'de listeye eklenen bloklara tıklandığında mesaj gönderme (true/false)
AUTO COMMAND/BELİRLENEN SAAT DE KOMUTU ÇALIŞTIRMA
  • Belirlediğiniz saat ve dakikada sunucuya komut gönderme ve izinli oyunculara mesaj gönderme. (true/false)

ÖRNEK​

<3 @Despical
YAML:
'1':
  hour: 12
  minutes: 00
  commands:
    - "/kick erisos"
  # Sends messages only to players with permission. Leave blank if you don't want this.
  message_perm: test.message
HAKARET ENGELLEYİCİ (BETA)
  • Oyuncular tarafından gönderilen mesajları kontrol eder ve listede yasaklı bir kelime tespit ederse mesajı engeller ve ekrana büyük bir uyarı mesajı gönderir.
GİRİŞ BAŞLIĞI
  • Oyuncu oyuna girdiğinde ekrana başlık gönderme. (true/false)
İZİN VERİLEN KOMUTLAR
  • Oyuncu listede olmayan bir komut kullanırsa, işlemi iptal eder ve oyuncuya bir hata mesajı gönderilir.
  • Ayar true ise, oyuncu listede olmayan bir komut gönderdiğinde, ekrana başlık gönderir ve oyuncuyu uyarır. (true/false)
DISCORD
  • Oyuncu "/discord" komutunu kullanırsa, config.yml'de ayarlanan discord bağlantısını oyuncuya gönderir.
GİRİŞ/ÇIKIŞ MESAJLARI
  • Oyuncuların katılma ve çıkma mesajlarını devre dışı bırakır. (true/false)

Komutlar ve İzinler​

• /qSetSpawn = qcore.setspawn
  • /spawn = qcore.spawn
  • /qDefaultPlayerEffect = qcore.admin
  • /discord = Not Perm
  • Chat Use = qcore.chat
  • Allowed Commands Bypass = qcore.command

Son düzenleme:
Konu tasarımınız çok iyi olmuş.Güzel ve detaylı anlatmanızı beğendim.Kullanışlı bir eklenti.

Warp(Hypixel SkyBlock tipi Placerholder ve wg ile seçilen bölge gibi sistemler eklenirse klasik eklentilere fark atabilir), CustomWorldGuard, Komut Koruması, Packet Fixer, Düzenlenebilir Kick/Full/Ban/Uyarı gibi
sistemler eklenirse daha iyi olabilir.

Başarılar diliyorum.

Warp(Hypixel SkyBlock tipi Placerholder ve wg ile seçilen bölge gibi sistemler eklenirse klasik eklentilere fark atabilir), CustomWorldGuard, Komut Koruması, Packet Fixer, Düzenlenebilir Kick/Full/Ban/Uyarı gibi
sistemler eklenirse daha iyi olabilir.

Başarılar diliyorum.
Verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim.

qCore 1.2.7 Güncellemesi

EKLENENLER

Kırma/Koyma

- Eğer kırarsanız veya yerleştirirseniz, işlemi iptal eder ve oyunculara bir hata mesajı gönderir. *true/false*

Oyuna Girince Başlık Yollama
- Oyuncular oyuna girdiğinde belirli bir süre sonra başlığı göndermek için yapılandırmaya yeni bir "title_send_after_seconds" ayarı eklendi.

BAĞLANTI
*

*

*

Moderatör tarafından düzenlendi:
Arkadaşlar istediğiniz bir güncelleme var ise lütfen belirtin. Bir kaç gün içinde eklenmiş olur.

Sunucu Otomatik Restart belirlenen komudu kullanma gibi konsola belirlenen saatte 1 saate bir değilde Saat dilimine göre mesela Saat 04:00 da restart atması gibi.

Sunucu Otomatik Restart belirlenen komudu kullanma gibi konsola belirlenen saatte 1 saate bir değilde Saat dilimine göre mesela Saat 04:00 da restart atması gibi.
Baslat.bat ile yapabiliyorsunuz.

/tpa komutu yok anladığım kadarıyla eknetide eklenirse güzel olur aynı şekilde gönderdiği mesajları filanda değişebilmemeiz gerekli rgb renkler eklenmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl