Çözüldü Ücretsiz Pluginer Lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.276
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atuna

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0

dostum bi yardım edebilirmisin benim sv kit pvp adamlar tabelayı tıklayamıyor yetkin yok diyor nasıl düzelticez
kit pvp sw de tabela daha kaldımı la :D vay arkadaş :D komut bloğuna sk @p reload yaz :D adamlar kitlerini yeniler tabela yapma lag yap :D

kit pvp sw de tabela daha kaldımı la :D vay arkadaş :D komut bloğuna sk @p reload yaz :D adamlar kitlerini yeniler tabela yapma lag yap :D
Tabela değilde neyle seçecekler kitleri D:

kit pvp de oyunculara vip kiti verilecek değil ya :) command block sk reload @p yazsın iş biter :)[DOUBLEPOST=1466935276,1466935244][/DOUBLEPOST]
boşa yani tabela adamlar orada öyle iç içe girecek görüntüyü bozar tabela hem en iyisi command block
Kardeşim command block çok buglı. Ayrıca sen 1.7 de falan kalmışsın herhalde :D KitPVP sunucularında tabela önüne geçmemeleri için orayı regionlıyıp entry deny yapıyorlar.

Command block @p olduğu için biri bastığında kitin sana gelmesi çok muhtemel. Kusursuz bir sunucu olmasını istiyorsan tabeladan iyisi yok.

Tavsiyem Şu Kardeşim Kitleri "Essentialsdan" Yaptıysan essentials.kit.kitadi ve bunlari yaptiktan sonra chest commandla yapmanı tavsiye ederim çünkü bazi *** arkadaşlar tabelaların önüne geçip *****'lık yapiyorlar bundan dolayı chest command yapmanı öneririm :D pvp alanına ayrı wg at :D komut kullanamasınlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl