dostum bi yardım edebilirmisin benim sv kit pvp adamlar tabelayı tıklayamıyor yetkin yok diyor nasıl düzelticezdostum yapma etme şöyle şeyler forum dolu pluginlerden
Frebiq#0061
kit pvp sw de tabela daha kaldımı la :D vay arkadaş :D komut bloğuna sk @p reload yaz :D adamlar kitlerini yeniler tabela yapma lag yap :Ddostum bi yardım edebilirmisin benim sv kit pvp adamlar tabelayı tıklayamıyor yetkin yok diyor nasıl düzelticez
Tabela değilde neyle seçecekler kitleri D:kit pvp sw de tabela daha kaldımı la :D vay arkadaş :D komut bloğuna sk @p reload yaz :D adamlar kitlerini yeniler tabela yapma lag yap :D
Frebiq#0061
kit pvp de oyunculara vip kiti verilecek değil ya :) command block sk reload @p yazsın iş biter :)[DOUBLEPOST=1466935276,1466935244][/DOUBLEPOST]Tabela değilde neyle seçecekler kitleri D:
boşa yani tabela adamlar orada öyle iç içe girecek görüntüyü bozar tabela hem en iyisi command blockTabela değilde neyle seçecekler kitleri D:
Kardeşim command block çok buglı. Ayrıca sen 1.7 de falan kalmışsın herhalde :D KitPVP sunucularında tabela önüne geçmemeleri için orayı regionlıyıp entry deny yapıyorlar.kit pvp de oyunculara vip kiti verilecek değil ya :) command block sk reload @p yazsın iş biter :)[DOUBLEPOST=1466935276,1466935244][/DOUBLEPOST]
boşa yani tabela adamlar orada öyle iç içe girecek görüntüyü bozar tabela hem en iyisi command block
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!