Bulundu ücretsiz Pluginer Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne kadara yapıyorsun

şöle kardeşim benim zaten önceden sponsorum vardı iyidik makina ondaydı ama makine onundu sonra yamuk cizip makineyi sıfırladı şu an +40 +50 lik oyuncumuz boşta bizi bekliyor ondan dolayı hızlı ca acmam lazım yoksa sponsor aramam ama bu aralar maddi sıkışıklığımız var

şöle kardeşim benim zaten önceden sponsorum vardı iyidik makina ondaydı ama makine onundu sonra yamuk cizip makineyi sıfırladı şu an +40 +50 lik oyuncumuz boşta bizi bekliyor ondan dolayı hızlı ca acmam lazım yoksa sponsor aramam ama bu aralar maddi sıkışıklığımız var
Ferdi gel swmde admin ol oyuncuları bana yönlendir :D .

Merhaba skype veya discord adresimizi ekler misiniz?

Discord: BerkPro#1213

Sosyal medya olarak pek giriş yaptığım yer yok. Sadece yt ve mc-tr kullanıcısının. Eger pluginer için geldiysen özelden mesaj atabilirsiniz.
Skype adresimizi eklerseniz konuşalım o zaman.

Sosyal medya olarak pek giriş yaptığım yer yok. Sadece yt ve mc-tr kullanıcısının. Eger pluginer için geldiysen özelden mesaj atabilirsiniz.

İyi günler. Kimse yardım etmez...

Ücretsiz pluginer bulmanız mümkün ancak bunu ''ÜCRETSIZ'' olduğunu vurgulamazsanız 10 kişiden en az 1'i iyi pluginer çıkacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl