Pleasannt
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Minecraft Sürümleri
- 1.16.5 - 1.20.4
ÜCRETSİZ | MINECRAFT REKLAM ENGELLIYICI | PLEASANTCORE V1.1
Eklentinin amacı, reklam yapan oyuncuları otomatik olarak tespit edip uyarı sistemiyle işlem yapmak ve gerektiğinde sunucudan atmaktır.
Birçok sunucuda bu sistem Skript ile sağlanıyor, ancak bu eklenti sayesinde Skript’e ihtiyaç duymadan daha stabil ve hızlı bir çözüm sunulmuş oluyor.
Eğer öneriniz veya sistem fikriniz varsa bana Discord üzerinden ulaşabilirsiniz.
Sık kullanılan Skript sistemlerini bu plugine entegre ederek herkesin kolayca kullanabileceği hale getirmeyi planlıyorum.
Loglar günlük ayrı dosyalarda saklanıyor. Configden webhook url ayarlayabilirsiniz.
İndirme Linki:
Virüstotal:
Birçok sunucuda bu sistem Skript ile sağlanıyor, ancak bu eklenti sayesinde Skript’e ihtiyaç duymadan daha stabil ve hızlı bir çözüm sunulmuş oluyor.
Eğer öneriniz veya sistem fikriniz varsa bana Discord üzerinden ulaşabilirsiniz.
Sık kullanılan Skript sistemlerini bu plugine entegre ederek herkesin kolayca kullanabileceği hale getirmeyi planlıyorum.
Loglar günlük ayrı dosyalarda saklanıyor. Configden webhook url ayarlayabilirsiniz.
İndirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Virüstotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Son düzenleme: