Eklenti Paylaşımı Ücretsiz | Minecraft Reklam Engelleyici | Discord + Sqlite | [1.16.5 | 1.20.4]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pleasannt

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
13

Discord:

p.leasan.t

Minecraft Sürümleri
1.16.5 - 1.20.4

ÜCRETSİZ | MINECRAFT REKLAM ENGELLIYICI | PLEASANTCORE V1.1

Eklentinin amacı, reklam yapan oyuncuları otomatik olarak tespit edip uyarı sistemiyle işlem yapmak ve gerektiğinde sunucudan atmaktır.
Birçok sunucuda bu sistem Skript ile sağlanıyor, ancak bu eklenti sayesinde Skript’e ihtiyaç duymadan daha stabil ve hızlı bir çözüm sunulmuş oluyor.
Eğer öneriniz veya sistem fikriniz varsa bana Discord üzerinden ulaşabilirsiniz.
Sık kullanılan Skript sistemlerini bu plugine entegre ederek herkesin kolayca kullanabileceği hale getirmeyi planlıyorum.

image.webp
Adsız.webp
Adsız2.webp

Loglar günlük ayrı dosyalarda saklanıyor. Configden webhook url ayarlayabilirsiniz.

İndirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüstotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Benim görüşümce bütün sunucular için gerekli bir eklenti güzel yapmışsın eline sağlık.

Eline sağlık çok güzel olmuş.

Elinize sağlık, sunucularda kullanılabilecek güzel bir eklenti olmuş.

Ellerine sağlık, bir kaç önerim var:

İnsanların config kısmından kendi patternlerini ekleyebileceği şekilde yaparsan eminim daha çok kullanan olacaktır. Onun dışında case insensitive, fuzzy, severity gibi ayarlar ekleyebilirsin.

Örnek;
1744555520599.webp

Ellerine sağlık, bir kaç önerim var:

İnsanların config kısmından kendi patternlerini ekleyebileceği şekilde yaparsan eminim daha çok kullanan olacaktır. Onun dışında case insensitive, fuzzy, severity gibi ayarlar ekleyebilirsin.

Örnek;
Ekli dosyayı görüntüle 262542
Öncelikle herkesin güzel yorumları için teşekkür ederim.

Teşekkürler, verdiğin önerileri ekleyeceğim. İnsanlar engellemek istedikleri kelimeleri veya linkleri config yerine komutla ekleyebilecekler. İlerleyen güncellemelerde bu özellik sizlerle olacak.

Birçok sunucuda bu sistem Skript ile sağlanıyor
Bir çok sunucu sohbet filtreleme eklentilerini kullanıyor buna benzer, ama piyasadaki sohbet filtreleme pluginlerinin bir çoğunda hem küfür/argo hem reklam koruması varolduğu için diğer eklentilerde 1 taşla 2 kuş indirebilirken bu eklentide gördüğüm kadarıyla sadece reklam koruması mevcut, eğer türkçe küfürler için hazır config kısmı eklenirse diğer sohbet filtreleme eklentilerini kullanan sunucu sahipleri onları bırakıp buraya geçebilir diye düşünüyorum. başarılar

Ayrıca 1.20.4 üstü sürüm desteği eklemeyi düşünüyor musunuz

Güzel Plugin Kesinlikle Sunucumda Kullanacağım.

Bir çok sunucu sohbet filtreleme eklentilerini kullanıyor buna benzer, ama piyasadaki sohbet filtreleme pluginlerinin bir çoğunda hem küfür/argo hem reklam koruması varolduğu için diğer eklentilerde 1 taşla 2 kuş indirebilirken bu eklentide gördüğüm kadarıyla sadece reklam koruması mevcut, eğer türkçe küfürler için hazır config kısmı eklenirse diğer sohbet filtreleme eklentilerini kullanan sunucu sahipleri onları bırakıp buraya geçebilir diye düşünüyorum. başarılar

Ayrıca 1.20.4 üstü sürüm desteği eklemeyi düşünüyor musunuz
Merhaba eklentinin adını değiştireceğim sadece reklam engelleyici olmayacak aynı zamanda küfür veya istediğiniz kelimeyi engelleyebileceksiniz. Bir çok sistem olacak küfür engellemenin dışında bakım modu vs vs öneriniz varsa ekleyebilirim.
Türkçe küfürler konusunda sıkıntı yok sistem eklendiği zaman sağlam ekleriz :)

Sürüm konusunda AsyncPlayerChatEvent'ler 1.21'de değişmediği için destek eklemeyi düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl