Ücretsiz hub sunucusu kurma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan warsz__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.841
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi pcmde açmak için AMD ryzen7 5800 x yeterli midir?
Sadece işlemci değil internetinde önemli burda, raminde, eğer internetin iyiyse (1gbit) tek bir temada açarsın fakat oyuncuların girişini nasıl sağlarsın + olarak bilgisayar 7/24 açık kalması lazım onu nasıl yaparsın bilemem.

Ücretsiz kaliteli hub sunucusu kurmak doların bi' anda 2 tl olması gibi bi' şey

Hocam yaşınız küçük galiba, dediklerimizden birşey anlamak yerine halen kendi bildiğinizi uygulamaya çalışarak youtube videosu istiyorsunuz. Son kez yazıyorum ÜCRETSİZ KALİTELİ HUB SUNUCUSU AÇMAK DİYE BİRŞEY YOK!

Kendi pcmde açmak için AMD ryzen7 5800 x yeterli midir?
Kendi pcnde açmanı önermem hem 7/24 açık tutamazsın sıkıntı çıkar elektrik kesintisi vb. Olursa ayrıca elektrik faturası var ve pcni eskitir. Onun yerine vds kiralayabilirsin

Sunucu açımı hakkında pek bir fikrin yok. Direk HUB Olarak açmak ayrı birşey... Ama BEDAVA!?

1. Sunucu açımını öğren
>Hamachili vb.
7/24 Bedava sunucu açmak vb gibi şeyler ara. Youtubede geçireceğin süre 5 dakika ve buna bile armut ağızıma düş diye bekliyorsun. 2 DAKİKA Araştırma bile yapmadan direk şey yapıyorsun sence bu trollce deyilmi?

Selamlar, ücretsiz kaliteli bir hub sunucusu kurmayı istiyorum. İçinde skyblock, tekblok, skywars, factions, creative ve survival istiyorum. Eğer bir yt videonuz varsa paylaşırsanız sevinirim. Detaylı anlatım olursa sevinirim. İyi günler...
Bu bahsettiğin şeyleri yapman için sanal sunucu alman gerek free aramak ne bileyim olmayacak bir şeye amin demek :/

yok diyorlar hala youtube videosu istiyorsun 1 yıl boyunca bunla uğraşmak istiyorsan bir iş bul para kazanıp ücretli olarak aç heveslenmişsin anlıyorum fakat işler böyle yürümüyor gidip para verip skyblock survival yok işte faction falan herşeyi ekleyip reklamsız açarsan tutmaz sunucun üzülürsün

Herkes uzun cevaplar vermiş arkadaş okumuyor onu. Tek cevap;
Yapamazsın

Anlaşıldı. Konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl