Erisos
Sunucu paketinizi kendi bilgisayarınız da hazırlamanızı tavsiye ederim. Hosting konularını inceliyorsunuz.Selamlar, ücretsiz kaliteli bir hub sunucusu kurmayı istiyorum. İçinde skyblock, tekblok, skywars, factions, creative ve survival istiyorum. Eğer bir yt videonuz varsa paylaşırsanız sevinirim. Detaylı anlatım olursa sevinirim. İyi günler...
Peki sadece skyblock survival ve bedwars şeklinde yaparsam ne önerirsinir.Ücretsiz Nasıl kuracaksın o kadar şeyi
İllaki makine lazım sana
Tek yön var. Oda sadece kendi bilgisayarında açmak. Oda sanıyorsam özel internet gerektiriyor... veee... DDOS saldırılarına açık oluyorsun.(Yanlışsa düzeltin!)Peki sadece skyblock survival ve bedwars şeklinde yaparsam ne önerirsinir.
NOT: Lütfen ücretli sunucu aç diye dönmeyin ücretsiz bir yol bulursanız sevinirim.
Sence bunun bedava bir yolu olsaydı, üstelik birde kaliteli istiyorsun :D bu kadar kişi parayı babasının hayrınamı verirdi?Peki sadece skyblock survival ve bedwars şeklinde yaparsam ne önerirsinir.
NOT: Lütfen ücretli sunucu aç diye dönmeyin ücretsiz bir yol bulursanız sevinirim.
HamachiBenim için önemli olan bir yolu olması, 1 yıl bile sürse sıkıntı yok. Acaba yanıt verirken bir örnek video atar mısınız
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!