Ücretsiz hub sunucusu kurma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan warsz__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.841
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

warsz__

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
warsz__
Selamlar, ücretsiz kaliteli bir hub sunucusu kurmayı istiyorum. İçinde skyblock, tekblok, skywars, factions, creative ve survival istiyorum. Eğer bir yt videonuz varsa paylaşırsanız sevinirim. Detaylı anlatım olursa sevinirim. İyi günler...

Ücretsiz Nasıl kuracaksın o kadar şeyi
İllaki makine lazım sana

Öyle birşeyi ücretsiz yapmanız neredeyse imkansız.

Selamlar, ücretsiz kaliteli bir hub sunucusu kurmayı istiyorum. İçinde skyblock, tekblok, skywars, factions, creative ve survival istiyorum. Eğer bir yt videonuz varsa paylaşırsanız sevinirim. Detaylı anlatım olursa sevinirim. İyi günler...
Sunucu paketinizi kendi bilgisayarınız da hazırlamanızı tavsiye ederim. Hosting konularını inceliyorsunuz.

Anlamadım daha net bir şekilde açıklar mısınız. Ek olarak çok bir bilgim yok yt videosu çok iyi olur. Yanıtınızı bekliyorum. İyi günler.

Ücretsiz Nasıl kuracaksın o kadar şeyi
İllaki makine lazım sana
Peki sadece skyblock survival ve bedwars şeklinde yaparsam ne önerirsinir.
NOT: Lütfen ücretli sunucu aç diye dönmeyin ücretsiz bir yol bulursanız sevinirim.

NOT: Lütfen ücretli sunucu aç diye dönmeyin ücretsiz bir yol bulursanız sevinirim.
Tek yön var. Oda sadece kendi bilgisayarında açmak. Oda sanıyorsam özel internet gerektiriyor... veee... DDOS saldırılarına açık oluyorsun.(Yanlışsa düzeltin!)

Eskiden "Hamachi" ile sunucu açılıyordu. Kendi arasında yada Sunucuyu test açmak için kullanılıyordu. Hamachili açıcam dersen Arkadaşlarla güzel gidiyor.

Fakat yoook birsürü oyuncu falan... Yok. Bedavaya Sunucu bulamazsın. Sabrın varsa Aternos var. Oda 1000 ping falan. Zevk alıcaksa millet 1000 pingden başarılar.

Sonuç : Hamachi. Hamachiyle sunucu aç..Orda istediğin şekilde test edebilirsin Bilgisayarın iyise.
Fakat hala yok ben 7/24 istiyorum diyorsan... BEDAVA HUB SUNUCU KURAMAZSIN.

Sence bunun bedava bir yolu olsaydı, üstelik birde kaliteli istiyorsun :D bu kadar kişi parayı babasının hayrınamı verirdi?

ücretsiz kaliteli bir hub sunucusunu geçin tek oyun modlu bir sunucu bile kurmanız çok zor eğer sunucu kurmak istiyorsanız kesinlikle bir bütceniz olmalı

Benim için önemli olan bir yolu olması, 1 yıl bile sürse sıkıntı yok. Acaba yanıt verirken bir örnek video atar mısınız

Nasıl kullanılıyor

Lütfen yt videosu atın gözünüsü sevim

Kendi pcmde açmak için AMD ryzen7 5800 x yeterli midir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl