Paylaşım ÜCRETSİZ | Çakma Lobi Plugin Paketi V1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xOrcun

orcunozturk.com
Emekli
MinePass
Hosting Görevlisi
Elmaslar
443
Minecraft
xOrcun

Discord:

xOrcun

wu2Iwp.png

Ön Söz
Selam değerli forum arkadaşlarım,
Sizler için çakma lobi plugin paketi yaptım ve sizlere ücretsiz bir şekilde teslim ediyorum.

Sunucu isimlerini nereden değiştirebilirim?

Aşağıdaki adımları teker teker yapınız ve sunucu ismini &3Leader &fNetwork aratarak kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz.

"plugins/authme/messages/messages_tr.yml" kısmında sunucu isimlerini değiştirebilirsiniz.
"plugins/essentials/messages_tr.properties" kısmında sunucu isimlerini değiştirebilirsiniz.
"plugins/Skript/scripts/cakmalobi.sk" kısmında sunucu isimlerini değiştirebilirsiniz.
Extra olarak cakmalobi.sk içerisindeki 94 satırda olan lobby olan kısmı bungeecord da hangi sunucuya yönlendirmek isteğiniz sunucu adını yazınız.
"plugins/TAB/config.yml" kısmında sunucu isimlerini değiştirebilirsiniz.

BIWoeZ.png

Spawn 1.png

Spawn 2.png

Spawn Yakın.png

Not: Map alıntıdır. Bu forumdan bulup almıştım arkadaşın ismini unuttum.
Mapı yapan arkadaş benim ile iletişime geçerse adını yazabilirim.
giris ve hosgeldin mesajı.png
Tab.png
Tteqqf.gif

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Animasyonlu aktarma'yı çok sevdim, başarılar dilerim.

En İyi Ücretsiz Fake Lobi Plugin Paketi Olabilir Başarılarınızın Devamını Diliyorum..

teşekkürler
wu2Iwp.png

Ön Söz
Selam değerli forum arkadaşlarım,
Sizler için çakma lobi plugin paketi yaptım ve sizlere ücretsiz bir şekilde teslim ediyorum.

Sunucu isimlerini nereden değiştirebilirim?

Aşağıdaki adımları teker teker yapınız ve sunucu ismini &3Leader &fNetwork aratarak kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz.

"plugins/authme/messages/messages_tr.yml" kısmında sunucu isimlerini değiştirebilirsiniz.
"plugins/essentials/messages_tr.properties" kısmında sunucu isimlerini değiştirebilirsiniz.
"plugins/Skript/scripts/cakmalobi.sk" kısmında sunucu isimlerini değiştirebilirsiniz.
Extra olarak cakmalobi.sk içerisindeki 94 satırda olan lobby olan kısmı bungeecord da hangi sunucuya yönlendirmek isteğiniz sunucu adını yazınız.
"plugins/TAB/config.yml" kısmında sunucu isimlerini değiştirebilirsiniz.

BIWoeZ.png

Ekli dosyayı görüntüle 148884
Ekli dosyayı görüntüle 148885
Ekli dosyayı görüntüle 148886

Not: Map alıntıdır. Bu forumdan bulup almıştım arkadaşın ismini unuttum.
Mapı yapan arkadaş benim ile iletişime geçerse adını yazabilirim.
Tteqqf.gif

sunucum için faydalı bir paket olucak başarılarınızın devamını dilerim.

Nerden İndiricez

Skript boşa kullanılmış olabilir bence küçük eklentilerler kullanılabilir, onun dışında güzele benziyor.

Sunucuma ekleyeceğim elinize sağlık

Ellerine sağlık güzel ama bir virüs total linkide koymanda yarar olacaktır sonrasında mesuliyet alma üstüne.

Ellerine sağlık güzel ama bir virüs total linkide koymanda yarar olacaktır sonrasında mesuliyet alma üstüne.
Yorumun için teşekkür ederim. Afedersiniz ama koskoca virüs total yazıyor nasıl göremediniz acaba ?
1616637988402.png

Hoş bir pakete benziyor. Sunucum için kullanacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl