Ücretsiz (ÜCRETSİZ) +300 ONLİNE ÇEKMİŞ EMEK SKYBLOCK PAKETİ | LCTR/LEGENDCRAFTTR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese selamlar, Bu konuda LegendCraftTR için yapmış olduğum ve sorunsuz bir şekilde +300 Online görmüş olan 1.16.5 SkyBlock Paketini paylaşacağım. Bu paket tamamiye benim tarafımdan yapılmıştır ve tüm hakları bana aitttir.

LegendCraftTR sunucusunda bulunduğum süreçte ortak olduğumuz kişiler adıma bir karalama kampanyası başlatmışlar. Benim o sunucuda hiç bir katkım olmadığını ve TAB bile düzenleyemeyen adamlar paketine kadar kendilerinin yaptığını söylüyorlar ne kadar ironik. Bu kişilerin güvenirliliğini forumdan yasaklı olmaları ve adlarına 4 adet karaliste açılması ile anlayabilirsiniz. Paketin içinde bulunan bir kaç eklentinin configinden gerekli kanıtlara erişebilirsiniz. Aklı sıra benim sayemde olan şeyleri karalamaya çalışıyorlar.
(( ONLİNE REKORU ))
Ekli dosyayı görüntüle 256049
Ekli dosyayı görüntüle 256051

(( Açılış Günü ))
Ekli dosyayı görüntüle 256050Not: Oyuncular ve klanlar sezon ödülü kazanmak için afk hesapa soktular.

Son Söz:
Benim amacım çocukluğumun bir parçası olan sunucuyu tekrardan canlandırmaktı yaptım, Tabiri Caizse bu trailerin başlığı gibi son bir defa denedim ve pişman değilim.

Bütün başarılarınız benim sayemde oldu bakalım bundan sonra siz ne yapacaksınız şaklabanlar :D

Paketin son sürümünü maalesef ki bilgisayar parçalarımın yanması sebebiyle bulamadım, Bu pakette belli başlı hatalar mevcuttur ama çozümlenmesi kolay sorunlar olduğu için ve ücretsiz bir paket olduğu için herhangi bir destek sunmayacağım.

Paketi indiren kişilere hayırlı uğurlu olsun umarım başarılı olurlar ve böyle insanlarla karşılaşmazlar, Kendinize dikkat edin sağlıcakla kalın.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

(Eski eklentiler yüzünden 2 adet algılamış ama windows ve farklı korumalarda testleri yapılmıştır.)

Değmezdi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl