Ücretli Tasarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CubeTurk - Emirhan.

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
65
Minecraft
EmirhanSHN

Discord:

EmirhanSHN#0001

Hepinize selam gençler minecraft sunucumun sitesinin marketi için icon satın alacağım toplam da 17 adet icon gibi bir şey alacağım icondan kastın nedir diye sorarsanız vip falan yazan iconlar varya onlardan özel olarak istiyorum. EmirhanSHN#0001

Özelden iletişime geçebilirsiniz. HzTolgu#6844 - DM'ile direk mesaj gönderiniz geçmek isterseniz.

Yıllardır arkadaşlık isteği atmıştım kabul etmemiştin dün iptal ettim yine atayım.
yry.PNG
Önceki istekleri kabul etmediğim için kimin attığını göremiyorum bu yüzden kabul edemiyorum. Kimin attığı hakkında bir fikrim olmuyor bana discord isminizi verebilirmisiniz?

Cristof adlı kişiyi etiketlemişsiniz fakat kişi hem benim karalistem de bulunuyor satın almayacağım kişiler listesinde hemde ben onun listesinde bulunuyorum hemde.
1576334744582.png

Rivel Team karalistemde bulunuyor hemde ben onların karalistesinde bulunuyorum. Anlayacağınız 2mizde birbirimizin karalistesindeyiz. Ayrıca bana ürün satmamayı karar olarak siz aldınız ve Rivel Team'dan birisini etiketlemeniz garip.

Cristof adlı kişiyi etiketlemişsiniz fakat kişi hem benim karalistem de bulunuyor satın almayacağım kişiler listesinde hemde ben onun listesinde bulunuyorum hemde.
Ekli dosyayı görüntüle 99647
Rivel Team karalistemde bulunuyor hemde ben onların karalistesinde bulunuyorum. Anlayacağınız 2mizde birbirimizin karalistesindeyiz. Ayrıca bana ürün satmamayı karar olarak siz aldınız ve Rivel Team'dan birisini etiketlemeniz garip.
Bu yorumun çok haklı isyan be gardaşım.

@Creative Spects İcon başı ne kadar ücret alıyorsunuz?
Bende almayı düşünüyorum.

@Creative Spects İcon başı ne kadar ücret alıyorsunuz?
Bende almayı düşünüyorum.
Az sonra web sitelerde kullanılacak spawner pack yayında olucak ( 16 Adet ) Spawner var içinde. Bir fiyat almak istiyorsanız lütfen özelden iletişime geçiniz. Veya discord kullanıyorsanız isminizi belirtseniz ben sizinle iletişime geçebilirim.

Shade
Az sonra web sitelerde kullanılacak spawner pack yayında olucak ( 16 Adet ) Spawner var içinde. Bir fiyat almak istiyorsanız lütfen özelden iletişime geçiniz. Veya discord kullanıyorsanız isminizi belirtseniz ben sizinle iletişime geçebilirim.
Shade#7375 bekliyorum.

MonBoyhiner#2143

Hepinize selam gençler minecraft sunucumun sitesinin marketi için icon satın alacağım toplam da 17 adet icon gibi bir şey alacağım icondan kastın nedir diye sorarsanız vip falan yazan iconlar varya onlardan özel olarak istiyorum. EmirhanSHN#0001
buna benzer mi?
1563539117758.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl