CubeTurk - Emirhan.
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 65
- Minecraft
- EmirhanSHN
Discord:
EmirhanSHN#0001
EmirhanSHN#0001
Tolgu#6844
EmirhanSHN#0001
Yıllardır arkadaşlık isteği atmıştım kabul etmemiştin dün iptal ettim yine atayım.Özelden iletişime geçebilirsiniz. HzTolgu#6844 - DM'ile direk mesaj gönderiniz geçmek isterseniz.
Tolgu#6844
Yıllardır arkadaşlık isteği atmıştım kabul etmemiştin dün iptal ettim yine atayım.
EmirhanSHN#0001
Cristof adlı kişiyi etiketlemişsiniz fakat kişi hem benim karalistem de bulunuyor satın almayacağım kişiler listesinde hemde ben onun listesinde bulunuyorum hemde.
Bu yorumun çok haklı isyan be gardaşım.Cristof adlı kişiyi etiketlemişsiniz fakat kişi hem benim karalistem de bulunuyor satın almayacağım kişiler listesinde hemde ben onun listesinde bulunuyorum hemde.
Ekli dosyayı görüntüle 99647
Rivel Team karalistemde bulunuyor hemde ben onların karalistesinde bulunuyorum. Anlayacağınız 2mizde birbirimizin karalistesindeyiz. Ayrıca bana ürün satmamayı karar olarak siz aldınız ve Rivel Team'dan birisini etiketlemeniz garip.
MonBoyhiner#2885
Tolgu#6844
Az sonra web sitelerde kullanılacak spawner pack yayında olucak ( 16 Adet ) Spawner var içinde. Bir fiyat almak istiyorsanız lütfen özelden iletişime geçiniz. Veya discord kullanıyorsanız isminizi belirtseniz ben sizinle iletişime geçebilirim.@Creative Spects İcon başı ne kadar ücret alıyorsunuz?
Bende almayı düşünüyorum.
Shade#2345
Shade#7375 bekliyorum.Az sonra web sitelerde kullanılacak spawner pack yayında olucak ( 16 Adet ) Spawner var içinde. Bir fiyat almak istiyorsanız lütfen özelden iletişime geçiniz. Veya discord kullanıyorsanız isminizi belirtseniz ben sizinle iletişime geçebilirim.
MonBoyhiner#2885
MonBoyhiner#2143Az sonra web sitelerde kullanılacak spawner pack yayında olucak ( 16 Adet ) Spawner var içinde. Bir fiyat almak istiyorsanız lütfen özelden iletişime geçiniz. Veya discord kullanıyorsanız isminizi belirtseniz ben sizinle iletişime geçebilirim.
buna benzer mi?Hepinize selam gençler minecraft sunucumun sitesinin marketi için icon satın alacağım toplam da 17 adet icon gibi bir şey alacağım icondan kastın nedir diye sorarsanız vip falan yazan iconlar varya onlardan özel olarak istiyorum. EmirhanSHN#0001
EmirhanSHN#0001
Yokbuna benzer mi?
Ekli dosyayı görüntüle 99684
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!