GreenPikachu
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
Peki o plugini silmeden config den düzeltebilir miyim?[DOUBLEPOST=1497086797,1497086729][/DOUBLEPOST]NoCheatPlus adlı plugin, ufak bir hack koruma pluginidir.
Hileden FLY açtığını sanar hızlı uçtugunda oplara haber gönderir ve geriye atar.
Peki o plugini silmeden config den düzeltebilir miyim?NoCheatPlus adlı plugin, ufak bir hack koruma pluginidir.
Hileden FLY açtığını sanar hızlı uçtugunda oplara haber gönderir ve geriye atar.
⚝ Kiasan#0001
Evet düzenleyebilirsin, fakat ben nasıl yapıldığını unuttum.Peki o plugini silmeden config den düzeltebilir miyim?[DOUBLEPOST=1497086797,1497086729][/DOUBLEPOST]
Peki o plugini silmeden config den düzeltebilir miyim?
survivalfly:
active: true
O zamanda normal oyuncular hileyle girip fly açamazlar mı?bunu ctrl+f tuşlarına basıp aratın. true'yi false yapıp deneyin. sonra ncp reload yazın.Kod:survivalfly: active: true
o zaman o korumayı silmeniz gerekli farklı koruma eklemeniz gerekli nochestplusda permission gibi birşey varsa yapılabilir ama benim bilgim yok.O zamanda normal oyuncular hileyle girip fly açamazlar mı?
Böyle bir şey buldum permissionu verirsem çözülebilir mi?o zaman o korumayı silmeniz gerekli farklı koruma eklemeniz gerekli nochestplusda permission gibi birşey varsa yapılabilir ama benim bilgim yok.
o permissionları deneyin phoenix anti cheat korumasını araştırınBöyle bir şey buldum permissionu verirsem çözülebilir mi?
The permission to bypass this check
nocheatplus.checks.moving.survivalfly
Ya da kullanırken bu tip sorun çıkarmayacak bir hile koruma plugini biliyor musunuz?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!