Uçarken Fly ın takılması!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GreenPikachu

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Öncelikle Merhaba benim sorunum sunucumda VIPler moderatörler yani fly yetkisi verdiğim ama op olmayan herkes uçarken takılıyor.Sürekli uçarken geriye atıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

NoCheatPlus adlı plugin, ufak bir hack koruma pluginidir.
Hileden FLY açtığını sanar hızlı uçtugunda oplara haber gönderir ve geriye atar.

Hileden FLY açtığını sanar hızlı uçtugunda oplara haber gönderir ve geriye atar.
Peki o plugini silmeden config den düzeltebilir miyim?[DOUBLEPOST=1497086797,1497086729][/DOUBLEPOST]
Peki o plugini silmeden config den düzeltebilir miyim?

Peki o plugini silmeden config den düzeltebilir miyim?[DOUBLEPOST=1497086797,1497086729][/DOUBLEPOST]
Peki o plugini silmeden config den düzeltebilir miyim?
Evet düzenleyebilirsin, fakat ben nasıl yapıldığını unuttum.
Araştırarak bulabilirsiniz.

Hala çözüm bulamadım bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Kod:
    survivalfly:
      active: true
bunu ctrl+f tuşlarına basıp aratın. true'yi false yapıp deneyin. sonra ncp reload yazın.

Kod:
    survivalfly:
      active: true
bunu ctrl+f tuşlarına basıp aratın. true'yi false yapıp deneyin. sonra ncp reload yazın.
O zamanda normal oyuncular hileyle girip fly açamazlar mı?

O zamanda normal oyuncular hileyle girip fly açamazlar mı?
o zaman o korumayı silmeniz gerekli farklı koruma eklemeniz gerekli nochestplusda permission gibi birşey varsa yapılabilir ama benim bilgim yok.

o zaman o korumayı silmeniz gerekli farklı koruma eklemeniz gerekli nochestplusda permission gibi birşey varsa yapılabilir ama benim bilgim yok.
Böyle bir şey buldum permissionu verirsem çözülebilir mi?

The permission to bypass this check
nocheatplus.checks.moving.survivalfly

Ya da kullanırken bu tip sorun çıkarmayacak bir hile koruma plugini biliyor musunuz?

Böyle bir şey buldum permissionu verirsem çözülebilir mi?

The permission to bypass this check
nocheatplus.checks.moving.survivalfly

Ya da kullanırken bu tip sorun çıkarmayacak bir hile koruma plugini biliyor musunuz?
o permissionları deneyin phoenix anti cheat korumasını araştırın

NoCheatPlus ı sildim.Başka hile koruması ekledim sorun çözüldü ama bu sefer yüklediğim plugin pek iyi değil.Kill aura yı NoSlownDown u ve fly hilesini pek engelleyemedi.[DOUBLEPOST=1497120666,1497120634][/DOUBLEPOST]NoCheatPlus ı sildim.Başka hile koruması ekledim sorun çözüldü ama bu sefer yüklediğim plugin pek iyi değil.Kill aura yı NoSlownDown u ve fly hilesini pek engelleyemedi.

Sorun çözüldüğüne göre konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl