TürkTelekom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence cayma bedelini bir düşün oturduğun yerde alt yapı baya kötü gibi duruyor
Düzgün konuşsan benimle ilk arkadaşın değilim ben senin cayma filan?, bu arada kaç kere düşündüm gelik baktılar eskiden heb aynı oldu yani altyapıyla alakası olmadığını düşünüyorum.

1587127758740.png

TürkNet kullanıyorum.​

Düzgün konuşsan benimle ilk arkadaşın değilim ben senin cayma filan?, bu arada kaç kere düşündüm gelik baktılar eskiden heb aynı oldu yani.
kanka iyi misin sen cayma bedelinin ne olduğunu biliyor musun taahhütü imzalarken okudun mu

Düzgün konuşsan benimle ilk arkadaşın değilim ben senin cayma filan?, bu arada kaç kere düşündüm gelik baktılar eskiden heb aynı oldu yani altyapıyla alakası olmadığını düşünüyorum.
Evinizin iç tesisatında sorun olabilir.​

kardeşim alt yapı diyorum cayma bedeli diyorum sen bunları hakaret olarak algılıyorsun her şeyi geçtim yaşadığın yerle alakası olabilir ben de türk telekom kullanıyorum ve verdikleri hizmeti beğeniyorum 3.9mbps download'ım var ve hiç kesilme ve yavaşlama olmadan kullanabiliyorum sen ve arkadaşların için bir öneri vermeme rağmen sen garip tavırlar sergiliyorsun

kardeşim alt yapı diyorum cayma bedeli diyorum sen bunları hakaret olarak algılıyorsun her şeyi geçtim yaşadığın yerle alakası olabilir ben de türk telekom kullanıyorum ve verdikleri hizmeti beğeniyorum 3.9mbps download'ım var ve hiç kesilme ve yavaşlama olmadan kullanabiliyorum sen ve arkadaşların için bir öneri vermeme rağmen sen garip tavırlar sergiliyorsun
Kardeşim hayla mesaj atiyorsun bende bunu anlamıyorum tamam git işine, Ben demeki beğenmiyorum ve istediğimi demek özgürüm zorla güzellik olmaz.

Kardeşim hayla mesaj atiyorsun bende bunu anlamıyorum tamam git işine.
ama sen bana böyle kışkırtıcı mesajlar yazarsan ben sana açıklama yapma gerektiğini ve haksız olduğun durumu hiçbir şeyin değiştirmeyeceğini söylemek zorunda kalırım o yüzden haksız biri olduğunu kabullenip bir daha benimle muhattap olmamanı öneririm

ama sen bana böyle kışkırtıcı mesajlar yazarsan ben sana açıklama yapma gerektiğini ve haksız olduğun durumu hiçbir şeyin değiştirmeyeceğini söylemek zorunda kalırım o yüzden haksız biri olduğunu kabullenip bir daha benimle muhattap olmamanı öneririm
İyi günler.

Cidden gülesim geliyor sana türktelekom kullandına eminmisin arkadaşlarım hebsi bu durumu yaşiyor.

Arkadaş düzgünce cayma bedelinden bahsetmiş, sen boş yere kötü tavır sergilemişsin.

Benim normalde 50mbit download 4mbit upload'dı. Upload 8e yükselmiş.

Ayrıca adsl hızlarında artış yapılmamış sanırım. Bundan dolayı bazılarının artmamış olabilir.

Dün: 30 Mbps Download / 3 Mbps Upload
Bugün: 30Mbps Download / 1-2 Mbps Upload
Bana ters etki yarattı galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl