YavruSteveJobs#8232
Biz şahsen turkcell kullanıyoruz 2 katından daha fazla çıktı 4x çıktı nerdeyse upload hızı 5 mbps olan internet 20 oldu :) yayıncıların çoğunda bile 20 yok :D ama download artsa oda güzel olacak şahsen bizim 100mbps vardı 3 aylıgına hediye gelmişti turkcellden bitti ve şuan sıkıntıdayım :)
İnternet yavaş olduğu için oyundan atiyor beni heb bende sövüyorum :DBiz şahsen turkcell kullanıyoruz 2 katından daha fazla çıktı 4x çıktı nerdeyse upload hızı 5 mbps olan internet 20 oldu :) yayıncıların çoğunda bile 20 yok :D ama download artsa oda güzel olacak şahsen bizim 100mbps vardı 3 aylıgına hediye gelmişti turkcellden bitti ve şuan sıkıntıdayım :)
Doğru kanka ama bu kadar yeter diyor size.sanırım yalan haber bende de durum aynı
ayırılamıyoruzda sözleşme var ayrılsam direk superonline.Ttnet, Türkiye'nin başına gelmiş en kötü olaylardan biridir. Kullanmayın kullandırmayın. 5 senedir Ttnet'deyim 3mps den yukarı çıkamadım.
senin ki ortalama bir internet saniyede 2.8 mb indiriyor ve 1.2 mb yüklüyor
Arkadaşlar, benimki nasıl? Açıkçası ben bu değerlerden pek anlamıyorum ama ciddi bir şekilde nasıl olduğunu söylerseniz çok sevinirim ?
Ekli dosyayı görüntüle 117584
Benimkinden baya iyi.
Arkadaşlar, benimki nasıl? Açıkçası ben bu değerlerden pek anlamıyorum ama ciddi bir şekilde nasıl olduğunu söylerseniz çok sevinirim ?
Ekli dosyayı görüntüle 117584
senin download kaç mbpsBenimkinden baya iyi.
senin download kaç mbps
bence cayma bedelini bir düşün oturduğun yerde alt yapı baya kötü gibi duruyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!