S
Silinen üye 79251
Ziyaretçi
Türkiye'nin EURO 2020 Grubu Belli Oldu!
Geçtiğimiz saatlerde Türkiye'nin EURO 2020 grubu açıklandı.
Türkiye EURO 2020'de Hangi Grupta Olacak?
Az önce sizlere geçtiğimiz saatlerde Romanya'nın başkenti olan Bükreş'de grupların seçildiğini söylemiştim. Peki Türkiye hangi grupta yer alacak? O zaman sizleri daha fazla bekletmeden Türkiye'nin yer aldığı grubu açıklıyorum. Saat 20.00 sularında çekilen grupta Türkiye, A grubunda yer almayı başardı ki Türkiye'nin rakipleri bazı kişiler için hali kolay bazıları içinde hali kolay. Peki ya Türkiye'nin rakipleri kim? Öncelikle her grupta 4 takım olduğunu söylemekte fayda var. Ha bu arada toplamda 24 tane takım var ki buda toplamda 6 takımın olduğunun işaretini söylüyor. Bizim A takımında sırasıyla; Türkiye, İtalya, Galler ve İsviçre ülkeleri yer alıyor. Sizce Türkiye bu takımlar arasında 1. çıkmayı başarabilir mi? Bu konu hakkında düşünce, görüş ve yorumlarınızı aşağıda olan yorumlar kısmında mutlaka almak isterim ki oldukça deplasmanlı bir mücadele olacakmış gibi görünüyor. Şahsen ben Türkiye'nin Fransa'dan sonra bu takımları oldukça kolay bir şekilde yenebileceğini düşünüyorum. Peki EURO 2020 Turnuvası ne zaman başlayacak? Hemen aşağıda olan başlığa geçelim.
EURO 2020 Turnuvası Ne Zaman Başlıyor?
Her şey güzel, hoş fakat gelgelelim EURO 2020 Turnuvası ne zaman başlıyor? Arkadaşlar, ilk öncelikle merak etmeyin çünkü EURO 2020 hakkında içinizden geçen tüm soruları bu başlık altında cevaplamaya çalışacağım. Eğer cevaplamamı istediğiniz bir başka soru var ise yorumlar kısmına yazabilirsiniz. Her neyse EURO 2020 Turnavası, 12 Haziran 2020 tarihinde Cuma günü başlıyor. Bu turnuva tam tamına 1 ay sürüyor ve 1 ay sonunda, 12 Temmuz 2020 tarihinde yani Pazar günü sona eriyor ve finale kalan takım nihayet ortaya çıkıyor. Hah bu arada EURO 2020'de toplamda 24 takım bulunuyor ve her grup 4 takımdan oluşuyor ki neticede de 6 farklı grup oluyor. Bakalım Türkiye'nin EURO 2020'de olan imtihanı nasıl olacak? Şahsen ülkemin EURO 2020'de şampiyon olmasını çok ister ki sanırım bunu istemeyen yoktur.
EURO 2020'ye Katılan Bütün Takımlar!
Eh bazen insan eski rakiplerini de merak ediyor. Mesela Fransa, "Bu güzelim Fransa takımı hangi grupta?" gibi sorularınızı yanıtlamak için aşağı kısıma size özel güzel bir takım hazırladım. Bu tablodan 6 farklı takımı rahat rahat inceleyebilirsiniz...A Grubu | B Grubu | C Grubu | D Grubu | E Grubu | F Grubu |
|---|---|---|---|---|---|
Türkiye, İtalya, Galler ve İsviçre. | Danimarka, Belçika, Finlandiya ve Rusya. | Hollanda, Ukrayna, ve Avusturya. | İngiltere, Hırvatistan ve Çekya. | İspanya, İsveç ve Polonya. | Portekiz, Fransa ve Almanya. |
EURO 2020 H Grubu Elemelerinde Ne Olmuştu?
|
Moderatör tarafından düzenlendi: