Türkiye'nin en kaliteli hostingini arıyorum❗

tamam en iyi sen öv en iyi indirimi sen kap
Şuan yetkili olduğun sunucu sahibi ile sesteyim senin saçma bir egon olduğundan bahsediyor ve ben bu çocuğu atsam bile bu böyle devam eder diyor. :D Admin olduğun sunucu sahibi böyle bir yorum yaparken senin böyle boş yorumların sadece boş mesaj. Ayrıca Nerzen'e geçtiğinizde sunucu sahibin senin yetkili olmadığından bile bahsediyor bence yorumlarını kendine sakla.

Şuan yetkili olduğun sunucu sahibi ile sesteyim senin saçma bir egon olduğundan bahsediyor ve ben bu çocuğu atsam bile bu böyle devam eder diyor. :D Admin olduğun sunucu sahibi böyle bir yorum yaparken senin böyle boş yorumların sadece boş mesaj. Ayrıca Nerzen'e geçtiğinizde sunucu sahibin senin yetkili olmadığından bile bahsediyor bence yorumlarını kendine sakla.
Benim vps mesajımada cevap verir misiniz

söyle o arkadaşa ozaman çeksin beni sese yetkili değilmiyim :D ben

TrPvP Nerzen geçmeden sürekli cihaz, internet kesintisi, ddos vs. saldırılarından sık sık kapanmaktaydı. Nerzen kullanmaya başladıklarından sonra böyle bir sorun yaşadıklarını şahsen hiç görmedim. Ancak sadece tek referans olarak TrPvP gösterilebilir Nerzen adına.
Örnek verecek olursam Oyunlayıcı'da birçok sunucu vardı ancak fiziksel cihazı olmayanlar sürekli sorunlar ile uğraşırken fiziksel cihazı olanlar tek bir sorun bile yaşamıyordu neredeyse. Yani fiziksel sunuculara genel olarak ayrıcalık tanındığını düşünmüyorum, direkt biliyorum.
Ayrıca TrPvP ve Nerzen arasında bir işbirliği olduğuna eminim, çünkü tab'da şu yazıyor;Ekli dosyayı görüntüle 292474

Fiyatta yardımcı olduklarından dolayı yazıyordur muhtemelen, işin özü Nerzen denenebilir, TrPvP gibi bir performans alınacaksa denenebilir.
Bayadır mc ye girmiyorum adamlar sanki sponsormuş gibi birde reklammı koymuş

Hosting sahibi veya yetkilisi değilim bir bilgim yok.
değilsen yetkilisi veya sahibi burdaki yorumlarada üstlenmene gerek yok nerzen benim gözümde baya kötü hosting çok kötü burda gördüğün gibi kıyaslıyoruz bana göre çok kötü sana göre güzel olabilir

Konu sahibi biraz hayal dünyasında yaşıyor galiba 6 bin tl verip her şey dört dörtlük olsun istiyor hem şu olsun hem bu olsun premium hizmet olsun bu kadar beklentin varsa bunun da bir maliyeti var.

Yok lisansları yokmuş yok VPS diye VDS satıyorlarmış aynı şeyleri döndürüp durmanın kimseye faydası yok. Elinde kanıt varsa koy ortaya yoksa insanların emeğine laf atmanın anlamı yok.

Ben TRPvP ortaklarından biriyim satın alma tarafına bakıyorum yıllardır bu sektörün içindeyim onlarca proje yaptım neredeyse piyasadaki bütün firmalarla çalıştım hem VDS kullandım hem dedicated cihaz kullandım neyin nasıl olduğunu az çok biliyorum.

Sponsor diye konuşmuyorum hatta TRPvP ilk açıldığında yaklaşık 4 ay VDS üzerinde hostlandı. Nerzen öyle bazı firmalar gibi tek makineye onlarca müşteri doldurup kaynakları sonuna kadar kullandıran bir firma değil.

Şurada bana hizmetlerinden gerçekten mağdur olmuş bir kişi gösterin bugün çalışmayı bırakırım bir daha da ürün almam. Ama daha firmadan bir hizmet almamış sistemi kullanmamış insanlar gelip sağdan soldan duyduklarıyla ahkam kesiyor. Ben memnun kaldığım için tavsiye ediyorum boş konuştuğum için değil tecrübeyle konuşuyorum.

Bu arada sunucumuzda bazı yerlerde nerzen yazıyor evet bizim gibi reel aktifliği olan sunucular ile sponsorluk anlaşması yapıp dedic fiyatlarında indirim yapıyorlar. (Sunucuları bot dolu arkadaşlar boşa uğraşmasın)

Merhabalar,

Öncelikle forumu aktif kullanıp bir kaç zamandır giriş yapmadığımız için etiketlemeleri ve soruları görmemişiz. Bu sebepten dolayı çok özür dileriz.

Sitemiz bakım aşamasındayken lisansımızı m.nerzen.com değilde nerzen.com olarak kullanmıştık sistemsel olarak lisans ana domainde gözükmekteydi, sonradan subdomaine taşıyınca aktif olmuş ama görünen lisans diğer tarafta kalmıştı, ilgili firmaya güncelleme yapması için talepte bulunduk ve m.nerzen.com tarafında lisansımız aktif gözükmektedir.

VDS sunucularımızda herhangi bir oversell veya Ram balooning tarzı olaylar yapılmamaktadır, node dolduğunda yenisi devreye alınmaktadır. Toplam var olan çekirdek balonlama tarzı fazladan fazladan atanmamaktadır, CPU ya atılan kaynaklar dedikedir, herhangi bir ghz limitlemesi/kısıtlaması yapılmamaktadır. Lakin bir node içinde birden fazla VDS olmasından dolayı ana sunucuyu etkilememesi adına öyle bir madde girilmiştir, lakin bugüne kadar böyle bir olay yaşamadık, karşılaşmadık herhangi bir müşterimize fazladan cpu kullanıyorsunuz demedik.

Ek olaraktan yukarda bahsi geçen sunucunun ve yetkilisi olan arkadaşların fiyatlandırma hakkında verdiği bilgi yanlıştır, öyle bir fiyatlandırmamız yoktur ve, eklemek isterimki 1 fiziksel sunucunun 1 aylık ücretini 10 a bölüp 1 ay içinde 2/3 günde bir ödeme alan ve ödeme imkanı sağlayan bir firmayız, Kendisinin bize her yazmasının sonu "Abi kusura bakma sorun bizdeymiş, bizim pluginlerdeymiş, haritadanmış, chunklardanmış, Plugini tekrardan kodluyoruz" ile sonlanmıştır.

Üstüne üstlük yetmeyip bizde barınan işinin ehli Minecraft sunucu developerlardan rica üzerine kendilerine destek verilmiş ve tekrardan haklısınız sorun bizdeymiş denmiştir. makinenin anakartı işlemciyi yetmiyor derken ne demek istediğinizide anlayamadık, aynı sunucu şuan başka bir müşteride sorunsuz olarak çalışmakta olduğunu bildirmekte fayda var.

Fiyatlar konusunda ise yükselen ram/disk fiyatları herkesin gündemindedir bizde ucuza alternatifler sunmak için DDR4 sistemler getirmiş bulunmaktayız lakin hem ucuz olsun hem iyi olsun çalıştığımız piyasada malasef mümkün değil hayal dünyasında yaşamıyoruz global ram/disk belli bir halde...

Bu çıktığımız yolda ve yaptığımız işte her zaman netliğe ve şeffaflığa inandık, önem verdik. Öylede devam edeceğiz.

Saygılar.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Konu sahibi biraz hayal dünyasında yaşıyor galiba 6 bin tl verip her şey dört dörtlük olsun istiyor hem şu olsun hem bu olsun premium hizmet olsun bu kadar beklentin varsa bunun da bir maliyeti var.
Yurt dışında adamlar bu fiyatlara en iyi hizmeti sunarken neden Türkiye'de sunamıyorlar? Hetznerın dedicated fiyatları 53 euro (2.864TL) den başlıyor.

1784794815169.webp

Yurt dışında adamlar bu fiyatlara en iyi hizmeti sunarken neden Türkiye'de sunamıyorlar? Hetznerın dedicated fiyatları 53 euro (2.864TL) den başlıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 292491
Orası kocaman bir devasa yer türkiyedeki hiç bir hizmeti onlarınki gibi kıyaslayamazsın ve ekstra olarak türkiyede %20 vergi olayı mevcut ve o dediğin fiyatta sadece xenon ve intel i7 işlemciler başlıyor ve nvme ssd yerine sana direk harddisk olarak sunuyorlar türkiyede istediğin gibi birşeyi bulman aşırı zor o fiyatlara acıkcası.

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 2

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl