Türkiye'nin en kaliteli hostingini arıyorum❗

2025 yılında kurulması yada 1 ay önce kurulması hiç birşey değiştirmez kullandıkları website yazılımıda sizi ilgilendirmez.
Gayet değiştirir, crack website yazılımı kullanan bir hostingin sitesine bile girmem kusura bakma kardeşim.

Otomatik Dış Lokasyon Yedekleme: Sunucudan bağımsız, farklı bir lokasyonda haftalık veya günlük snapshot yedekleme imkânı sunulmalıdır. Bu hizmet ücretli olarak sağlanır firma olarak da Hosting Dünyam, Hostuz ve Nerzen gibi firmaları inceleyebilirsin. Hosting Dünyam'ın çok sayıda ISO sertifikası bulunuyor; öyle ki Datacasa'da barınan hosting firmalarının altyapı hatları bile büyük oranda Hosting Dünyam üzerinden geçmektedir.

Otomatik Dış Lokasyon Yedekleme: Sunucudan bağımsız, farklı bir lokasyonda haftalık veya günlük snapshot yedekleme imkânı sunulmalıdır. Bu hizmet ücretli olarak sağlanır firma olarak da Hosting Dünyam, Hostuz ve Nerzen gibi firmaları inceleyebilirsin. Hosting Dünyam'ın çok sayıda ISO sertifikası bulunuyor; öyle ki Datacasa'da barınan hosting firmalarının altyapı hatları bile büyük oranda Hosting Dünyam üzerinden geçmektedir.
Yedekleme hizmeti ücretsiz olmalı demedim zaten, Hosting dünyamda maalesef intel core/ryzen dedicated server yok, sadece ryzen 9 5950x VDS var onunda bana yeteceğini sanmıyorum, Hostuz ve nerzen gibi ne olduğu belli olmayan saçma sapan firmalardan almak istemiyorum.

Yedekleme hizmeti ücretsiz olmalı demedim zaten, Hosting dünyamda maalesef intel core/ryzen dedicated server yok, sadece ryzen 9 5950x VDS var onunda bana yeteceğini sanmıyorum, Hostuz ve nerzen gibi ne olduğu belli olmayan saçma sapan firmalardan almak istemiyorum.
Hostuz ve Nerzen bilindik firmalardır; büyük sunucuların korumasını düzgün bir şekilde yapıyorlar. Ayrıca hepsinin Yer Sağlayıcı Belgesi mevcuttur

Hostuz ve Nerzen bilindik firmalardır; büyük sunucuların korumasını düzgün bir şekilde yapıyorlar. Ayrıca hepsinin Yer Sağlayıcı Belgesi mevcuttur
Aynenn bilindik büyük firmalar nerzen hakkında açıklama yapmıştım zaten:
"2025 yılında kurulmuş daha yeni bir hosting güvenilir gelmedi ayrıca bu yoruma göre crack WHMCS kullanıyorlar ve bu yoruma cevap vermemişler, gerçekten crack WHMCS kullanıyorlarsa çok komik o kadar müşterinin verilerini tehlikeye atıyor son olarak sitelerinde VDS yazıyor ancak bu gerçekten paylaşımsız VDS mi yoksa VPS mi belli değil (Türkiye'deki hostingler genelde VDS diye VPS satıyor) hatam varsa düzelt."

Hostuzun web sitesinde bazı sayfalar bozuk 9950x/5950x random cpu veriyor, 6-7 yıllık r9 5950x işlemcisini neredeyse 2 kat fiyata satıyor ve 1 tane bile büyük sunucusu olan referansı yok sen daha çok arkadaşın olduğu için reklam yapıyorsun gibi

1784640956146.webp
1784641057075.webp

1784641522589.webp

1784641615460.webp

(hostuz en iyi firmalardan biri şuan trde dediğin yerde patladım)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl