Türkiyenin Ekonomik durumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan srhntarhn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.686
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bro yapavak birşey yok ekonomik yönden türkiyeyi batırmayı çalışıyolar ama inş olmaz
Son güncelleme dolar 7.5 oldu bir anda şimdi ise 6.4 civarı bu kadar düşüş çıkış hangi ülkede var bariz ekonomimize savaş açtılar.

Dh5MSZIXUAYQNpC.jpg

Ülkenin son durumu :(

Evet biraz araştırma sonucu öğrendiklerim.

Öncelikle Türk Lirası Ve Rus Rublesi Karşılaştırma
Ekli dosyayı görüntüle 38497
Daha sonra şu linkten Rusyadaki gelir düzeyini ve ortalama bir ailenin harcamalarına bakabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Rusyada 3 Kişilik Bir Ailenin Kazancı 70 000 Ruble
Ekli dosyayı görüntüle 38503
yapıyor. Unutmayın 2 kişilik kazanılan para ve asgari ücret değil.
Rusyada ortalama harcamalar.
Ekli dosyayı görüntüle 38504
Ve son olarak da dolar ve ruble arasındaki fark buradan doların yalnızca bizde yüksek olmadığı ortaya çıkıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 38507

Şimdi Çine Geçelim
Ekli dosyayı görüntüle 38505
Ve çindeki asgari ücret en yüksek 2300 rmb o da
Ekli dosyayı görüntüle 38509
civarı bir para yapıyor.
Soracaksınız e peki ülke içi harcamalar nasıl o da şöyle
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Evet biraz araştırmayla çoğu soruma cevap buldum ben , size de öneririm.
Rusya zaten ekonomik krizdeydi ama yine de aldıkları aylık maaş bizimkilerden 500 tl fazla. Çin dünya devi bir ülke ayrıyeten Amerikadan sonra en büyük 2. Ekonomi para değerinin bu kadar düşük olmasına şaşırdım. Ayrıca maaşlarını dolar değerinde alıyorlar yine bize fark atıyorlar.
bro yapavak birşey yok ekonomik yönden türkiyeyi batırmayı çalışıyolar ama inş olmaz
Kaç yıldır bu savaşın içindesin (her türlüsü) dolar 7yi vurunca mı savaşta olduğun aklına geliyor ? İnsanlara savaştayız diyorum, ne savaşı diyor :D Ülke ne güzel durumda 3. Havalimanı, Kanal istanbul yapılıyor diyorlar. Ben bunlardan önce daha önemli şeylerin temelini atmaları lazım demiştim. Şu an ekonomi anlamında sözü değer gören insanlardan bu projelerin şu an önemi yok gibi söylemlerini duydum.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Euro : 7,34164605 Türk Lirası

Dolar : 6,42735482 Türk Lirası

Türkiye Geriye Vurdu

ilk sayfada gördümde, 1.50 tlye ekmek mi alıyonuz cidden? bizim burada nedense 50 kuruş.

Dolar 7.2 Euro 7.9 Sterlin 9 TL Benzin 6.30 Motorin 5.75 Doğalgaza %97 zam Elektriğe %14 zam Ekmeğe %20 zam Ulaşıma %25 zam Süte %33 zam Tereyağına %65 zam Yumurtaya %27 zam Kuzu etine 15 TL zam Dana etine 12 TL zam Çaya çorbaya Zam
Başkanlık Sistemi nasıl? Eğleniyor muyuz?
Dış mihrakların oyunu dediniz ama veriler öyle demiyor. Siz geldiginizden beri TL değer kaybediyor. Üretim ekonomisi yok. Tüketiyoruz sadece. Cari açık kapanmıyor. Dolar ise bu gidişat ile durdurulamaz. Cari açık için 1 Trilyon dolar bulamazsanız batacağız.

Şu an itibariyle Dolar: 5,76535025 Türk Lirası Euro: 6,55674834 Türk Lirası
Yabancı mihrakların oyunu mu falan demişsiniz de açın birazcık kafanızı kullanın ve bakın alman gazeteci bile bunun bir oyun olduğunu lan hadi onu geçtim ABD ticaret odası başkanı bile bu yükselişin gereksiz bir yükseliş olduğunu söylüyor

Dolar yaklaşık çok değil 3-4 gün önce 7,5 civarını gördü şimdi ise 5,7 bunlar bizi batırmaz da siz küçük düşünen batı özentisi cahiller.
Bu vatan Dolarla veya başka bir şey ile kurulmadı bu vatan aziz şehitlerin verdiği canla kuruldu.

Burada yorum yapan çoğu kitle daha çocuk ha ben çok mu büyüğüm? söyleyeyim hayır 18 yaşındayım fakat beynimi kullanıyorum ve VATAN,MİLLET nedir onun bilincindeyim!

Hiç bir siyasi algı ve görüş olmadan bir kere olsun vücudunuzdaki en büyük sinir ağını kullanın.
Bu vatan bizim ve bu vatanı yükseltecek olan biz gençleriz.
Yabancı mihrakların oyununa gelip bizi içten parçalamasına izin vermeyin.

Unutmayın ki bu savaş Bir avuç vatan toprağı için canını verenler ile 1 Dolar için vatanını satıp aşşağılayanların savaşıdır.

Herkese İyi Forumlar..(Unutmayın bu forum bile bu vatan ayakta olduğu için burada, sahip olduğunuz şeylerin kıymetini/değerini bilin! Ve siz burada rahat rahat çayınız ,bilgisayarınız önünüzde oyun oynarken,eğlenirken birileri bu cennet vatan uğruna can veriyor!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl