Son güncelleme dolar 7.5 oldu bir anda şimdi ise 6.4 civarı bu kadar düşüş çıkış hangi ülkede var bariz ekonomimize savaş açtılar.bro yapavak birşey yok ekonomik yönden türkiyeyi batırmayı çalışıyolar ama inş olmaz
Son güncelleme dolar 7.5 oldu bir anda şimdi ise 6.4 civarı bu kadar düşüş çıkış hangi ülkede var bariz ekonomimize savaş açtılar.bro yapavak birşey yok ekonomik yönden türkiyeyi batırmayı çalışıyolar ama inş olmaz
Rusya zaten ekonomik krizdeydi ama yine de aldıkları aylık maaş bizimkilerden 500 tl fazla. Çin dünya devi bir ülke ayrıyeten Amerikadan sonra en büyük 2. Ekonomi para değerinin bu kadar düşük olmasına şaşırdım. Ayrıca maaşlarını dolar değerinde alıyorlar yine bize fark atıyorlar.Evet biraz araştırma sonucu öğrendiklerim.
Öncelikle Türk Lirası Ve Rus Rublesi Karşılaştırma
Ekli dosyayı görüntüle 38497
Daha sonra şu linkten Rusyadaki gelir düzeyini ve ortalama bir ailenin harcamalarına bakabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Rusyada 3 Kişilik Bir Ailenin Kazancı 70 000 Ruble
Ekli dosyayı görüntüle 38503
yapıyor. Unutmayın 2 kişilik kazanılan para ve asgari ücret değil.
Rusyada ortalama harcamalar.
Ekli dosyayı görüntüle 38504
Ve son olarak da dolar ve ruble arasındaki fark buradan doların yalnızca bizde yüksek olmadığı ortaya çıkıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 38507
Şimdi Çine Geçelim
Ekli dosyayı görüntüle 38505
Ve çindeki asgari ücret en yüksek 2300 rmb o da
Ekli dosyayı görüntüle 38509
civarı bir para yapıyor.
Soracaksınız e peki ülke içi harcamalar nasıl o da şöyle
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Evet biraz araştırmayla çoğu soruma cevap buldum ben , size de öneririm.
Kaç yıldır bu savaşın içindesin (her türlüsü) dolar 7yi vurunca mı savaşta olduğun aklına geliyor ? İnsanlara savaştayız diyorum, ne savaşı diyor :D Ülke ne güzel durumda 3. Havalimanı, Kanal istanbul yapılıyor diyorlar. Ben bunlardan önce daha önemli şeylerin temelini atmaları lazım demiştim. Şu an ekonomi anlamında sözü değer gören insanlardan bu projelerin şu an önemi yok gibi söylemlerini duydum.bro yapavak birşey yok ekonomik yönden türkiyeyi batırmayı çalışıyolar ama inş olmaz
brkctns0#1521
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!