Türkiye'de Premium Sunucu Açmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsi fikrim pek mantıklı olmadığını söylüyor. Üstteki arkadaşlarında dediği gibi Türkiye'de Premium ücreti aşırı uçuk bir fiyat, çoğu kişi bu parayı Minecrafta vermez veya veremez.

Bence planlarını sıralamalısın; ortada bir iş var mı-o işin yeteri kadar kaliteli mi-bu işi zevk alarak mı yapıyorsun yoksa para kazanma iç güdüsü ile mi(bana bakarsanız işin içine para girer ise hiçbir şekilde kaliteli bir şey ortaya çıkmaz). Eğer bu tür soruları kendinde bitirdiysen neden olmasın. Bu tür konularda rahat Türkiye'de tek tük insan görebiliyorum. O yüzden işin zor, umarım başarırsın

Düşünmesi bile şaka gibi .

Zor

Premium server açmak saçma biraz Az aktifin olur başlarda

"Para nasıl boşa harcanır?" fikirlerinden biri olsa gerek.

Türkiye'de 2. el hesaplar dışında premium alabilecek durumda olan kaç kişi var ki?

Premium bir sunucuyu sıfırdan açmak oldukça mantıksız. Global çapta Türkiye'den bir sunucu çıkması imkansızında ötesi gibi bu durumda çünkü her zaman yeni özellikleri getiren biz değil yabancılar oluyor. Hala eski kafada minecraft sunucuları oynamayı devam ediyoruz bunun sebebi ise kesinlikle kurucular değil oyuncular çünkü hiç kimse yeniliğe açık değil her yenilik karmaşaya yol açıyor insanlar yeni sistemi anlamak için okumuyorlar direkt içine dalıyorlar böylelikle ne oluyor tabi ki başaramayın ekleyeceğiniz sisteme başlayayım diyorlar ve direkt quit i koyuyorlar.

Parası olsa bile kimse Minecraft'a 360₺ ödemez diye düşünüyorum. Bedava veya ucuz hesaplar da zaten kısa sürede patlayacağı için bu tür hesaplara da yönelmeyebilirler.

Sunucunun Global olması için reklam ücretlerini dolar veya avro ile ödemek gerekiyor. Bu da bizim açımızdan çok fazla para demek.

Ülkemizde Premium sunucular var: @Lost Vanilla gibi. Sıfırdan Global olarak açılan sunucular da oldu. Sıfırdan olmasa da gün geçtikçe gelişen sunucular var. Ülkemizden Global çıkacak sunucular vardır, inanıyorum.

Parası olsa bile kimse Minecraft'a 360₺ ödemez diye düşünüyorum. Bedava veya ucuz hesaplar da zaten kısa sürede patlayacağı için bu tür hesaplara da yönelmeyebilirler.

Sunucunun Global olması için reklam ücretlerini dolar veya avro ile ödemek gerekiyor. Bu da bizim açımızdan çok fazla para demek.

Ülkemizde Premium sunucular var: @Lost Vanilla gibi. Sıfırdan Global olarak açılan sunucular da oldu. Sıfırdan olmasa da gün geçtikçe gelişen sunucular var. Ülkemizden Global çıkacak sunucular vardır, inanıyorum.
@Lost Vanilla'in gerçekten olağanüstü bir potansiyeli var.
Korsan olarak rekorlar kırdı.
Discord üzerinde partnerlik alacak bir kitleye ulaştı.
Dünya korsana karşı olduğu için @Lost Vanilla'in partnerliğini onaylamadılar.
Uzun vadede dünyaya açılacağını düşünüyorum.

Ülkemizde premium tutmaz.

Son düzenleme:
Bundan önce ilk olarak kendi oyun türümüzü çıkartmamız lazım

gereksiz risktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl