Türkiye'de Premium Sunucu Açmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mantıksız sunucuda oynayan olmazdı.

Güzel olur ama mantıksız ve saçma tr'de %85in premium hesapları yok fakat yurtdışı kitlesi bulunabiliyorsa tr değil de en için açılabilir

Türkiye'de bizim sunucumuzun yaptığı ilk atılım girişidir. :)

Açık söylemek gerekirse şuan da mc.aquamc.com.tr olarak yeniden aktifiz ama premiumsuz olarak giriş sağlanıyor.
Şuanda -Türkiyede- premiumlu bir sunucu kurmanın anlamı olacağını düşünmüyoruz. İyi akşamlar.

ekonomik sebeplerden zor.

Türk oyuncu kitlesinin geneli bedava oynayabilecekken niye para vereyim kafasında olduğu için bir premium sunucusunun tutabileceğini sanmıyorum.

Türkiye'de son dönemde premium oyuncu sayısı bi hayli arttı bildiğiniz üzere.
Benim de bu konuda merak ettiğim bir şey var minecraft evi sunucusu ilk açıldığında inanılmaz başarılar elde etmişti ancak sonradan pek bir gelişmeleri olmadığı için 20 30 online'a düştüler.

Şimdi gelelim konumuza, başlıkta da belirttiğim gibi Türkiye'de premium sunucu açmak sizce bu günlerde mantıklı mı ülkemizden global bir sunucu çıkar mı?

Yorumlarınızı bekliyorum...
açılmaz bence hocam

elen Türkiye'de mantıklı değil çünkü hesaplar bizim paramızla pahalı. Fakat uzun süredir üzerinde çalıştığım projem var ve en azından deneyeceğim. Yakın zamanda global olara
aman diyim dikkat ette bazı sunucular var kimsenin yükselmesini istemedikleri için ellerinden geleni yapıyolar isim vermiyim ama aklınıza gelen ilk 3 sunucudan biri emin olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl