Türkiye'de Premium Sunucu Açmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre

LEOLAND GAMES
Elmaslar
130
Minecraft
EmreeU

Discord:

EmreAurora

Türkiye'de son dönemde premium oyuncu sayısı bi hayli arttı bildiğiniz üzere.
Benim de bu konuda merak ettiğim bir şey var minecraft evi sunucusu ilk açıldığında inanılmaz başarılar elde etmişti ancak sonradan pek bir gelişmeleri olmadığı için 20 30 online'a düştüler.

Şimdi gelelim konumuza, başlıkta da belirttiğim gibi Türkiye'de premium sunucu açmak sizce bu günlerde mantıklı mı ülkemizden global bir sunucu çıkar mı?

Yorumlarınızı bekliyorum...

Premium açmak muhtemelen Türkiye'de mantıklı değil çünkü hesaplar bizim paramızla pahalı. Fakat uzun süredir üzerinde çalıştığım projem var ve en azından deneyeceğim. Yakın zamanda global olarak açılacak.

Bence mantıksız, ama çok isterim ülkemizden global sunucu çıkmasını.

Uzun süredir üzerinde çalıştığım projem var. Yakın zamanda global olarak açılacak. Evet çıkıyor.
Başarılar umarım istediğiniz yere gelir ve ülkemizi güzel temsil edersiniz

Zor, hemde çok zor...

sebebini belirseydiniz daha açıklayıcı olurdu
Reklam için güzel bir bütçe lazım ve globale çıkabilmesi için de klasiklerin dışında farklı ve yaratıcı oyun modları lazım, bu saatten sonra bunların yapılacağına pek inançlı değilim açıkçası.

Az oyuncu ve kaliteli bir ortama sahip olmak için yapılabilir fakat kumardan farksız çünkü çok fazla reklama ihtiyacı var

Örnek olarak Minecraft Evi'ni göstermişsiniz adamın zaten YouTube'de kitlesi vardı arkadaşlarıda reklamını yapınca hype aldılar seninde dediğin gibi sonradan düştüler.

Eğer açmayı planlıyorsan çok sağlam reklam vermen lazım buda baya bi yatırım gerektiriyor. Yerinde olsam Premiumsuz normal bir server açar oraya vereceğim reklam parasıyla daha güzel işley yapardım.

Eğer açmayı planlıyorsan çok sağlam reklam vermen lazım buda baya bi yatırım gerektiriyor. Yerinde olsam Premiumsuz normal bir server açar oraya vereceğim reklam parasıyla daha güzel işley yapardım.
Böyle bir düşüncem vardı araştırma sürecindeyim yabancı sunucuları inceliyorum bakalım hayırlısıysa olur :D

Böyle bir düşüncem vardı araştırma sürecindeyim yabancı sunucuları inceliyorum bakalım hayırlısıysa olur :D
Size daha mantıklı bir şey söyliyeyim direk globale oynamak yerine önce kendi çapınızda başlayıp büyüdükçe globale çevirebilirsiniz.

Premium saçma olabilir belki de bilemiyorum tutar mı evet reklam yaparsan tutar fakat başka türlü olarak ücretli sunucu açabilirsin whitelist üyelikleri satılan.

Güzel olurdu fakat bir çok prosedür ve yasallaştırmalar gerekiyor böyle bir iş için, he gerçi çoğu sunucu (buna ben'de) dahil olmak üzere yasal değil olamaz çünkü hepimiz "eula: true" yapıp okumadan geçiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl