Türkiyede Hypixel Skyblock tarzı sunucu kurmak mümkün mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç birşey bilmediğiniz halinizle böyle çok güzel bir proje ortaya çıkarrmışsınız ben daha düzgün bir plan listesi bile oluşturamıyorum. Bundan bir ay önce %30 RPG sayılabilecek bir sunucu bitirmek üzerereydim gözüme kötü gözüktüğü için herşeyi sildim baştan başladım keşke başlamasaydım.

En büyük eksiğim olan planlı ve istikrarlı çalışma konusunda kendimi geliştireceğim. Şuanki durum hakkıdna konuşacak olursak EMEK skyblock bitti sayılır tasarım dışında diğer sunuculardan pek bir farklı yok benide çok rahatsız ediyor. Bir süre rpg'siz takıldıktan sonra java öğrenmeye başlarım yavaş yavaş gelişirim adım adım sunucuyu rpg hale getiririm. (15 dakikada aklımda obu planı oluşturdum üstünde daha çok dururum.)
Eğer yoksa, kafa yapınızın benzer çalıştığı bir ortak vb. kişiler ile geliştirin, bir şey gözünüze güzel gözükmeyince silmekte bir sakınca yok olana kadar denemek lazım, burdaki bir çok insan da sunucuları tutana kadar önce tonlarca sunucu açıp kapatıyordu, özellikle rpg gibi sektör herkese kağıt üstünde "yapılabilir çok zorlamaz" gözükse de hem yapmak hemde rpg esasını düzgün bir şekilde uyarlamak mcdeki en zor şeylerden biri, eskiden mc rpg sunucu projelerimde steamden tonlarca rpg oyunu alıp bitirmiştim.

Eğer yoksa, kafa yapınızın benzer çalıştığı bir ortak vb. kişiler ile geliştirin, bir şey gözünüze güzel gözükmeyince silmekte bir sakınca yok olana kadar denemek lazım, burdaki bir çok insan da sunucuları tutana kadar önce tonlarca sunucu açıp kapatıyordu, özellikle rpg gibi sektör herkese kağıt üstünde "yapılabilir çok zorlamaz" gözükse de hem yapmak hemde rpg esasını düzgün bir şekilde uyarlamak mcdeki en zor şeylerden biri, eskiden mc rpg sunucu projelerimde steamden tonlarca rpg oyunu alıp bitirmiştim.
Güvenebileceğim ve çalışabileceğim kimse yok etrafımda. Aslında ekip olarak çalışıyoruz 5 kişiyiz, 4 kişi Titpvp sunucusu için çalışırken 1 kişi rpg sw açmaya çalışıyor. Biraz düşününce önce non-rpg bir şekilde sunucuyu açıp sonradan gelişerek plugin yazmada vs. bu işe daha iyi şekilde yoğunlaşabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl