Kadirizm
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 20
Discord:
kadirizm_
Merhaba birkaç hafta önce hypixeldeki skyblock modunu türkiyeye getirirsem tutabileceği aklıma geldi, herşey çok basitti çoğu sistemi ve özelliği türkçeleştirerek oyuncuların hizmetine sunacaktım sonrasında güncellemeler ile kitleyi aktif tutacaktım. İlk başta farm, skill sistemi, büyü sistemi, çalışma masası sistemini ve reforge ve örs sisteminin aynısını türkçe hale getirererek sunucuya ekledim. Scoreboardı, TABı, chat prefixini ve vip taglarını hypixele benzeyecek şekilde basit ve sade yaptım. Daha sonra iş minyonlar, custom itemler ve Skyblock XP olayına gelince durakladım çünkü hepsi birbirinden karışıktı, minyonlar bir şekilde oyuna eklenebilirdi fakat custom itemler olayı hypixelde çok genişti, Hypixeli sadece 3 hafta fln girip oynamıştım yeterli deneyime sahip değildim. Her oyunu oynadığımda karşımda daha fazla item çıkıyor ve hepsinin elde etme yöntemi birbirinden çok farklı, ada leveli olayı içinde sanırım kendim baştan bir plugin yazmam gerekecek çünkü bütün skyblock pluginlerinde ada leveli sistemi hep aynı mantık üzerine inşa ediliyor... anlayacağınız bayaa bir yol kateddim fakat işler iyice karıştı, basit bir sistem üzerine kafamda oturtmaya çalışıyorum fakat yapamıyorum aklıma herhangi bir fikir gelmiyor. Kısacası bu projede başarılı olabilirmiyim, yakın zamanda eğer custom item ve zırh olayını çözersem beta sunucusu açacağım. Önerilerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum.