Türkiye dışında hangi ülkeye gitmek isterdin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 79251
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 10.112
  • Etiketler Etiketler
    yurtdışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşamak İstediğim Ülke : Norveç
Yaşamak istediğim ülkede yaşamak isteme sebebim: Bence fazla söze gerek yok, yaşantıları iyi, cinayet sayıları desen yok denecek kadar az. Ülke gel de yaşa diyor.

Yaşamak İstediğim Ülke:Almanya
Ülkede yaşamak için sebebim:ben aşçılık eğitimi alıyorum allah kısmet ederse almanyada bir dönerci dükkanı açma hayalim var 4 yıl sonra bu hayalı gerçekleltirebilicem inşallah

Yaşamak İstediğim Ülke:Almanya
Ülkede yaşamak için sebebim:ben aşçılık eğitimi alıyorum allah kısmet ederse almanyada bir dönerci dükkanı açma hayalim var 4 yıl sonra bu hayalı gerçekleltirebilicem inşallah
İnşallah dileğin gerçek olur dönerimizi ülkelere tanıtırsın :) Kebap lahmacun pideyi de menü olarak koymayı unutma :'D

İnşallah dileğin gerçek olur dönerimizi ülkelere tanıtırsın :) Kebap lahmacun pideyi de menü olarak koymayı unutma :'D
İnşallah öyle olur bende istiyorum ilerde öyle bir şey olursa SoulX Special Yaparız :'D

Türkiye dışında HollandaHollanda ülkesine gitmek isterdim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar hile kullanıyorum
Ama 3 gün boyunca kullancam bu serverde
Ondan sonra bidaha kullanmicam
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Forum raporu ettiler beni

Yaşamak İstediğim Ülke : Almanya, Fransa veya Birleşik Krallık.
Yaşamak istediğim ülkede yaşamak isteme sebebim : Saymış olduğum üç ülkede insan haklarına çok daha fazla önem veriliyor ve yaşam şartları Türkiye kadar zor değil bence.

K'un Lun'a gitmek isterdim because orası iyi.

bende yakında tahtalı köye giderim :D

''Rusya'ya gitmek isterdim''​

Hiçbirine.Türkiye güzel.

Kanada

Gerçek medeniyet ve gelişmişlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl