TurkClan |En İyisi... |MMORPG|SkyBlock|Survival|Bedwars|Eggwars|Katil Kim|Skywars| The Bridge

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Tasarımını satan kişiyi tanıyorum ve çoğu kişiye aynısını satıyor ama Sunucu harika!

konu tasarımı kötü resim yetersiz ayrıca sunucuda ne veriyorsun herkes nick veriyor :D
sunucuyu inceleyen kişi olarak konuşuyorum konu tasarımı kötü olabilir ama sunucu gayet başarılı
Anlatılmaz, yaşanır. Konu tasarımı harika, sunucu ondan da harika!
Konu tasarımı gayet güzel, başarılı. Sunucuya söylenecek laf bile yok zaten. Çalışmak isteyeceğim türden bir sunucu :;p
Bu Sunucu Kadar iyi Bir sunucudaha görmedim !!!!
Konu Tasarımını satan kişiyi tanıyorum ve çoğu kişiye aynısını satıyor ama Sunucu harika!
hepinize teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız dolayı

MMORPG paketiniz alıntı Mete'den aldınız sanırsam skript dolu saçma ve karışık yazılmış hepsi parana yazık olmuş açıkçası kendi sunucusu tutmayınca satmaya karar vermiş ilk paketimi ondan almıştım skript doluydu çok saçma yazılmış ve hatalıydı ekibimle beraber plugin olarak güzel bir paket yapmıştık o zamanlar.

Yani inceleme vaktim olmadı, başarılar.

Türkiye böyle kaliteli sunuculara pek alışkın değil doğrusu, Çok başarılı olmuş. bukadar başarılı iş yapabilen sunucu çok az ne yazık ki.

Başarılı server , herkezin oynmasını tavsiye ederim.
RBscript

Sunucu gayet hoş konu tasarımı yetersiz

En iyisi denilebilecek birşey göremedim açıkcası konu tasarımında bazı yerler bulanık piksel piksel okurken göz yoruyor

Konu tasarımı farklı ve geliştirilmeli ama sunucuda güzel. Ziyaret etmek isterim.
Başarılar

Helllo Owner, Good Network.

Başarılar konu tasarımı biraz kötü geldi daha iyisi yapılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl