TurkClan |En İyisi... |MMORPG|SkyBlock|Survival|Bedwars|Eggwars|Katil Kim|Skywars| The Bridge

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Castle Network

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
136
pbLgzz.png
70397
pbLgzz.png
70398

70399

70400

70401

70403

70404

70405

70406

70407

70408
MC.TURKCLAN.NET
PLAY.TURKCLAN.NET
OYNA.TURKCLAN.NET

70409

Ekli dosyalar

• cats2.jpg
    cats2.jpg
    939,8 KB · Görüntüleme: 313
Son düzenleme:
çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
nick: 19faruk19

Faction eklenirse server in mükemmel olacağına inanıyorum skyblock da ki ufak tefek buglar zamanla giderildikce güzel bi oynanım izlenimi veriyor emek verilmiş ve ilgili bir platform emeğine sağlık
nick:Ex_LoverS

mmorpg de loot sistemi gelirse güzel olur
Nick:Araseren

Sunucuyu inceledim çok iyi oyunlarıda başarılı herkese tavsiye ederim.

Nick: OgzhnTntms

konu tasarımı kötü resim yetersiz ayrıca sunucuda ne veriyorsun herkes nick veriyor :D

konu tasarımı kötü resim yetersiz ayrıca sunucuda ne veriyorsun herkes nick veriyor :D
sunucuyu inceleyen kişi olarak konuşuyorum konu tasarımı kötü olabilir ama sunucu gayet başarılı

sunucuyu inceleyen kişi olarak konuşuyorum konu tasarımı kötü olabilir ama sunucu gayet başarılı
Tekrardan yazıyorum size ne veriyorlar sürekli nickinizi yazmışsınız iki yorum yazan daha bugün kayıt olmuş :D

En yakın zamanda 1k görmek dileğiyle

Anlatılmaz, yaşanır. Konu tasarımı harika, sunucu ondan da harika!

Konu tasarımı gayet güzel, başarılı. Sunucuya söylenecek laf bile yok zaten. Çalışmak isteyeceğim türden bir sunucu :;p

Tekrardan yazıyorum size ne veriyorlar sürekli nickinizi yazmışsınız iki yorum yazan daha bugün kayıt olmuş :D
çekiliş var ama sırf çekiliş için yazmıyorum sunucu gayet iyi bence yakında en popüler sunucu olunca görürsün :8

Bu Sunucu Kadar iyi Bir sunucudaha görmedim !!!!

Eskilerin Gözü Yaşlı xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl