Tanıtım Türkçe |Oyuncular İçin Sohbet Kontrol Eklentisi | Kalerda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kalerda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.444
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tür pluginlerin daha gelişmişleri var iken, sırf türk yapımı olsun diye benzerini yapmak bence mantıksız. Internette "ChatManager", "Chat Control" vs aratırsan zaten çok daha gelişmiş pluginleri bulabiliyorsun. Emeğine sağlık ancak bence gereksiz olmuş
Adam chatcontrolpro mu çıkarsın ne bekliyorsun ? Herkesin ilk çalışmaları böyle geçer ve paylaşmak istemesi en doğal hakkı.

....................................

Son düzenleme:
Basit ve işe yarar bir eklenti arkadaşların işine yarayacaktır.

Güzel ve başarılı bir eklenti devamını bekleriz efenim.

discord eklermisiniz acaba Gökay Adıgüzel#2219

Sohbet Kontrol Eklentisi
(ChatController)

Merhaba sevgili forum üyeleri,
Bu konumda verimlilik ve kullanış açısından yararlı bulduğum kendi eklentim olan chat controlleri sizlerle paylaştım.
Tüm yorumlarınıza açığım, kendimi profesyonel olarak nitelendirmiyorum fakat bazı şeyleri yapabilecek nitelikteyim değerli yorumlarınız beni geliştirir.

Spigot paylaşımını şu an için Türkçe açtım ek dil paketleri ile tekrar upload edeceğim spigot'a.

İsterseniz Hemen Tanıtıma Geçelim
Tek komut ile oyuncularınız kontrol paneline erişebilir. (/skontrol panel)
Basit ve pratik config dosyası.(Her hangi bir şey değiştirmenize gerek yoktur.)
İstediğiniz gruba bu permi verirseniz eklentiyi kullanabilirler.(yetkili.sohbet) (İsterseniz sadece vip kullanıcılara bu özelliği verebilirsiniz.)

Sohbet Temizle [Gui]
Ekli dosyayı görüntüle 47401
Kapalı Durum [Gui]
Ekli dosyayı görüntüle 47402
Sohbet Packet Text [Kapalı durumda yazı yazılırsa ]
Ekli dosyayı görüntüle 47403
Kapalı durum[Sohbet penceresindeki yazı]
Ekli dosyayı görüntüle 47404
Açık Durum[Sohbet penceresindeki yazı]
Ekli dosyayı görüntüle 47405
Config.yml
Ekli dosyayı görüntüle 47406

İndirme Linki
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eklentinizi beğendim, başarılar. Fakat piyasada daha güçlü rakipler var ne kadar işe yarar olsa da tutacağını sanmam.

Eklentinizi beğendim, başarılar. Fakat piyasada daha güçlü rakipler var ne kadar işe yarar olsa da tutacağını sanmam.

Eski bir eklentiydi fakat ticari amaçlı yapmadıgım için tutup tutmaması çok önemli değil fakat güzel ilgi gördü.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

++ Arkadaşlar bu eklenti yayınlananı uzun zaman oldu. Bu süre zarfında kendimi geliştirdim ve yazdığım eklentiler de gelişti. Bu eklentinin yeni bir versiyonunu daha yazmaya başladım ve bitti sayılır. Yeni eklentide aklınıza gelebilecek her şey düzenlenir olacak. Optimizasyon sıkıntısını hallettikten sonra kullanıma açacağım. Eğer bu konuya gelip de merak eden varsa takipte kalın. Yeni yayınlayacağım eklentiye düzenli olarak güncelleme getirmeyi düşünüyorum. Küçük bir spoiler da vereyim oyuncular ve yetkililer için ayrı paneller var bu paneller üzerinden chat durumunu kontrol edebiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Adam yapmış işte ne güzel kullanmak düşer size

Güzel olmuş geliştirilmeye açık. Eğer güncellemeye devam ediyorsan ve yapabiliceksen kaç mesaj silineceğini de ekleyebilirsin, başarılar dilerim...

Güzel olmuş geliştirilmeye açık. Eğer güncellemeye devam ediyorsan ve yapabiliceksen kaç mesaj silineceğini de ekleyebilirsin, başarılar dilerim...

Bu eklenti çok eski, yeni versiyonunda zaten bu özellik var. Aynı bölümde K4 Sohbet Kontrol isminde diğer eklentime bakabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl