Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüTüm oyuncular benim ip adresim üzerinden giriyor gibi gözüküyor?
Başlıktaki gibi sunucuya giriyorum ve sunucuya kayıt olmöuşları görüyorum bunlar sizin hesabınız diye maks hesap açma limiti 3 olduğundan dolayı yeni gelenler kayıt olamıyor
sunucu Bungeecord Çakma lobi ve skyblock var sadece
Başlıktaki gibi sunucuya giriyorum ve sunucuya kayıt olmöuşları görüyorum bunlar sizin hesabınız diye maks hesap açma limiti 3 olduğundan dolayı yeni gelenler kayıt olamıyor
sunucu Bungeecord Çakma lobi ve skyblock var sadece
sunucu zaten benim kendi bilgisayarımdan açtım ve başka bir modeme bağlı birisi benim ipmden geliyor gibi gözüküyordu ama sorun çözüldü herkese teşekkür ederim
sunucu zaten benim kendi bilgisayarımdan açtım ve başka bir modeme bağlı birisi benim ipmden geliyor gibi gözüküyordu ama sorun çözüldü herkese teşekkür ederim