Çözüldü Tüm oyuncular benim ip adresim üzerinden giriyor gibi gözüküyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UmutTutas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 833
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UmutTutas

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Başlıktaki gibi sunucuya giriyorum ve sunucuya kayıt olmöuşları görüyorum bunlar sizin hesabınız diye maks hesap açma limiti 3 olduğundan dolayı yeni gelenler kayıt olamıyor
sunucu Bungeecord Çakma lobi ve skyblock var sadece

Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
Kendisi bana discorddan ulaşarak yardımcı oldum çözüm.

Çakmalobi klasöründe spigot.yml configden bungeecord true yapıldı sorun çözüldü.

Kolay gelsin :)

Başlıktaki gibi sunucuya giriyorum ve sunucuya kayıt olmöuşları görüyorum bunlar sizin hesabınız diye maks hesap açma limiti 3 olduğundan dolayı yeni gelenler kayıt olamıyor
sunucu Bungeecord Çakma lobi ve skyblock var sadece

Şimdiden teşekkürler...
Aynı modemden bağlanıyorsanız bir ihtimal olabilir, bir kere böyle bir şey yaşamıştım sunucu sahibiyle iletişime geçin manuel olarak eklesin sizi

Aynı modemden bağlanıyorsanız bir ihtimal olabilir, bir kere böyle bir şey yaşamıştım sunucu sahibiyle iletişime geçin manuel olarak eklesin sizi
sunucu zaten benim kendi bilgisayarımdan açtım ve başka bir modeme bağlı birisi benim ipmden geliyor gibi gözüküyordu ama sorun çözüldü herkese teşekkür ederim

sunucu zaten benim kendi bilgisayarımdan açtım ve başka bir modeme bağlı birisi benim ipmden geliyor gibi gözüküyordu ama sorun çözüldü herkese teşekkür ederim
Pardon soruyu yanlış anlamışım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl