Togrul
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 16
- Minecraft
- Togrul
dostum tum internet tarayicilari silinmis arkadasimin pc den youtube google hic bir sey yok nasil indirsin .dSelamlar!
Antivirus programı kur,sana ESED ve ya CC Öneririm,benim önerim ESED çok işine yarayabilir arkadaşın'ın her türlü trojeni ve affe viruslerini algıladığını biliyorum.Otomatik olarak tarama işlemi başlatıyor,Flasha ESED'i atın,arkadaşına versin bari kursun.Crack olarak bulunur her yerde...
^_^
-İYİ FORUMLAR!
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
dostum benim arkadasimin bilgisayarindan google chrome internet exp yandex opera ve bir cok internet tarayicisi silindi nasil indirsin onuda acikla ;DTrojanın da çesitleri var. Eğer çok güçlü değilse HitmanPro isimli programı yükle flashbellekle veya başka bir şekilde daha sonra güvenli modda başlat bilgisayarını ve programı çalıştır daha sonra tarama sonucuna göre temizlik yap. Eğer gerçekten iyi yazılmış bir trojansa tek çözüm format. En iyi trojan zaten direk harddiski yok edebilecek kapasitededir ki öyle olduğunu sanmam.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
soyle ola bilirmi peki; arkadasim gidip flash bellek alsin ve baska bilgisayardan o flash bellege google chrome gibi internet tarayicilari atsin ve o flash bellegide kendi bilgisayarina atsin oyle yapa bilirmi?.Trojanın da çesitleri var. Eğer çok güçlü değilse HitmanPro isimli programı yükle flashbellekle veya başka bir şekilde daha sonra güvenli modda başlat bilgisayarını ve programı çalıştır daha sonra tarama sonucuna göre temizlik yap. Eğer gerçekten iyi yazılmış bir trojansa tek çözüm format. En iyi trojan zaten direk harddiski yok edebilecek kapasitededir ki öyle olduğunu sanmam.