trojen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Togrul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.057

Togrul

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
16
Minecraft
Togrul
gencler benim bi arka biri trojen atmis tum int tarayicilari silinmis exp falanda inte erisimi 0 ne yapa bilir? format dan baska bisi onerirseniz sevinirim

Başka bilgisayardan program indirip pc'sine atsın. Tarayıp temizlesin.

format atabılır baska bır fıkrım yokda kardeşim sakatmısın int,exp,ark yanı adam gıbı uzatarak yazsana

bilgisayarla uğraşan dükkanlara götür.

Eset Antivirüs kur sonra tam tarama seçeneği ile tarama yapın. Virüsler temizlenecektir. Eğer temizlenmezse başka yöntemler deneyin internette araştırın bu tür makaleler hakkında bir çok seçenek ve yöntem vardır.

Malwarebytesi flashbellek ile güvenli mod sayesinde yükleyebilir. Ben de bir ara yemiştim virüs.

format atabılır baska bır fıkrım yokda kardeşim sakatmısın int,exp,ark yanı adam gıbı uzatarak yazsana
Başka bilgisayardan program indirip pc'sine atsın. Tarayıp temizlesin.
nasil yani
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Malwarebytesi flashbellek ile güvenli mod sayesinde yükleyebilir. Ben de bir ara yemiştim virüs.
1.o bilgisayarda yuklu oluyormu?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

sessiz ol ve isine bak.

Trojanın da çesitleri var. Eğer çok güçlü değilse HitmanPro isimli programı yükle flashbellekle veya başka bir şekilde daha sonra güvenli modda başlat bilgisayarını ve programı çalıştır daha sonra tarama sonucuna göre temizlik yap. Eğer gerçekten iyi yazılmış bir trojansa tek çözüm format. En iyi trojan zaten direk harddiski yok edebilecek kapasitededir ki öyle olduğunu sanmam.

sakat mısın derken? Saygı çerçevesi içinde konuşalım lütfen. Bunun dışında kimsenin adamlığını sorgulayamazsın.

Bir flash bellek alıp arkadaşının bilgisayarından kopyalayıp flasha koyarak sonra flashı kendı bilgisayarına geri takarak kurabilirsin.

Combofix indirip güvenli modda pcsini taratsın combofixide bir arkadaşından onu geçtim telefonuna rarı kurup usbsini bğalaıyp oradan bile atabilir combofix trojanı %100 şekild ekaldırır fakat bir sistem dosyasını trojan algılar ve silerse pcne veda etmek zorunda kalırsın :(

Combofix indirip güvenli modda pcsini taratsın combofixide bir arkadaşından onu geçtim telefonuna rarı kurup usbsini bğalaıyp oradan bile atabilir combofix trojanı %100 şekild ekaldırır fakat bir sistem dosyasını trojan algılar ve silerse pcne veda etmek zorunda kalırsın :(

Bence son söylediğini düzeltelim, sistem dosyasının silinmesi bilgisayarının donanımlarını etkilemez. HardDisk değiştirip temiz bir windows veya linux hangi işletim sistemini kullanıyorsan kurup tekrar normal kullanımına devam edebilirsin.

Bence son söylediğini düzeltelim, sistem dosyasının silinmesi bilgisayarının donanımlarını etkilemez. HardDisk değiştirip temiz bir windows veya linux hangi işletim sistemini kullanıyorsan kurup tekrar normal kullanımına devam edebilirsin.
Evet ama harddiskteki önemli dosyalar gidecek aslında onlarda bir şekilde alınabilir windowsu tekrardan kurarsın windows açılmadığında sana sistemdeki hatayı bul diye seçenek sunuyor :D

Selamlar!

Antivirus programı kur,sana ESED ve ya CC Öneririm,benim önerim ESED çok işine yarayabilir arkadaşın'ın her türlü trojeni ve affe viruslerini algıladığını biliyorum.Otomatik olarak tarama işlemi başlatıyor,Flasha ESED'i atın,arkadaşına versin bari kursun.Crack olarak bulunur her yerde...
^_^

-İYİ FORUMLAR!

Selamlar!

Antivirus programı kur,sana ESED ve ya CC Öneririm,benim önerim ESED çok işine yarayabilir arkadaşın'ın her türlü trojeni ve affe viruslerini algıladığını biliyorum.Otomatik olarak tarama işlemi başlatıyor,Flasha ESED'i atın,arkadaşına versin bari kursun.Crack olarak bulunur her yerde...
^_^

-İYİ FORUMLAR!
İyide antivirüs bulsada tam silemez kendini kopyalayıp startupa kendini koyan bir virüsse silmesi zor olur ayrıca esedin crypterlarıda var birde bence en temiz yol combofixle bulmak :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl