SYN_T3SL4
If you can't handle it you will win nothing !
- Elmaslar
- 887
- Minecraft
- SYN_T3SL4
Öncelikle ben üzerimde ki tüm her şeyi en içten halimle kapattım ve hala da aynısını yapmaya devam ediyorum. Önceki olaylarımın hepsini cevapladım gerekeni yaptım. Diğer ekip arkadaşım olan @Blitz 'e gelirsek kendisi piyasanın iyileştirilmesi fikirleri adı altında yanlış bir şey yaptı ve hatasını en kısa sürede düzelttik. Şimdi sen kalkmış bana zaten üzerinde durup düzelttiğim ve hala düzeltmeye devam ettiğim şeyleri söylüyorsun. Burada olayı anlamadan ya da günceli takip edemeden mesaj yazman en büyük hatan. Bizler, ben ekip arkadaşım ya da onaylı satıcılar doğru bir şey için yanlış bir şey yapsakta bunu düzeltmediğimiz sürece hiçbir işe yaramayız. Sonuç olarak dürüst insan hata yapmayan değil hatalarını düzeltmek için çabalayan insandır. Bu forumda senden de eski biri olarak emin ol ki ben satış hayatım boyunca kimseyle uğraşmadım. Ancak yeni düzen yeni sorunlar getiriyorsa bu düzenin geliştirilmesi için herkes az ya da çok katkıda bulunmak zorundadır.Doğru oturup, doğru konuşursak. TornodaSpawner leak olarak discord, paketler üzerinde yaygınlaşmış. Bu paket konusunda ki paylaşma, paylaşılma durumuna açıklık getirmek olursak; Seninde üzerine açılmış bir, iki, üç dolandırıcı konusu bulunmakta.. Leak( crack ) eklentilere gelirsek. TRCraft ekibine dün gece katıldım. İleri seviyeye atacağımı düşünüyorum eklenti paketinden ekibi. -
Şimdi "uyuyan yılanı uyandırmanın" diyorsun, ben bazı olaylara müdahale etmek istemiyorum. Diğer ekip arkadaşın "nulled builds" hesabından burada haritalar paylaşmaktaydı. Ona herhangi bir sesim çıkmadı eskiden. Şu paket konusunda sana haksızsın diyemem sonuç olarak eklenti paketi sana ait.
- Eğer örnek gösterilecek bir ekip veya kusur ararsan önce kendi kusurlarını kapatıp bizim kusurlarımıza dikkat çekin herkes anlasın. Benimde kusurlarım oldu.