TRCraft ve Diğer Tüm Ekiplere Örnek Olsun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SYN_T3SL4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.164
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SYN_T3SL4

If you can't handle it you will win nothing !
Elmaslar
887
Minecraft
SYN_T3SL4
@TRCraft2019

Nisan aylarında tornado paylaşılmaya başlandığında kendi çapımda üniversite sınavlarına hazırlanıyordum. Yazın dönüp baktığımda batihost firmasının dağıtmış olduğu pakette eklentim var. Bu forumda paylaşılan satılan paketlerde eklentim var. Siz emek verin uğraşın, her boş vaktinizde üzerine kafa patlatın sonra iş ahlakı olmayan ve sadece popüler olmaya çalışıp milleti kandırmaya çalışan biri ya da bir ekip gelsin emeğinizin üstüne otursun. Önce youtube'daki videolarla uğraştım. Sonra dosya yükleme siteleriyle. Ondan sonra batihost ile. Hepsinde ki sorunlarımı kolay kolay çözdüm hala da çözmeye devam ediyorum. Ama bu forumdan biri arkamdan iş çevirmeye kalkıyorsa ve ben onu 1 kere uyarmışsam 2. de uğraşırım.

Bu forumda TRCraft ismi adı altında satış yapıp üstümden para kazanan arkadaşlara zaten yapılacak şey bellidir. Üzüldüğüm tek şey TRCraft ya da diğer ekiplerde hakkıyla iş yapan bireysel satıcılara olacaktır. Maalesef bazıları hala kurunun yanında yaşında yandığını idrak edememiş.
Buyurun sizleri TRCraft ile baş başa bırakıyorum:

İlk uyarmamın sebebi kendileri discord sunucularına belirli bir davet sonrasında bir opskyblock paketi veriyorlardır paketi incelediğimizde içinde hem kendi eklentim hem de leak eklentiler gördüm. Bunun üzerine kendisini uyardım.

5.png

6.png

7.png

8.png

Bugün kendileriyle farklı bir kullanıcıdan gelen ss üzerine uyarımı tekrar yaptım ve sadece bununlada kalmadım:

9.png

1.png

2.png

3.png
4.png

Şimdi soruyorum size ister satıcı olun ister normal uğraş veren biri. Emeklerinizin üstüne konsaydım sizler bu kadar anlayışlı olup böyle benim gibi mi davranırdınız yoksa daha kötü şeylerin olmasını mı isterdiniz?

Çok açık ve net bir şekilde konuşucam artık. OPSkyBlock ya da SkyBlock türevlerinin bu seviyeye gelmesini sağlayan en önemli işleri yapan adamım ve kalkıp bana bugün biri "A çok güzel tebrikler" diyip arkamdan emeklerimi çalıyorsa bir yere kadar sabrederim.

Bu koyulan nokta ile de gereksiz bünyelerin forumdan arındırılacağını umuyorum.

Haklısın gereken işlemleri yapmalısın.

Yazdığınız yazılara göre, bence haklısınız.

Emek hırsızlığı

Emek hırsızlığı
Bu koyulan nokta ile de gereksiz bünyelerin forumdan arındırılacağını umuyorum.
birilerine yol görünüyor...
Haklısın gereken işlemleri yapmalısın.
Yazdığınız yazılara göre, bence haklısınız.
Uyuyan yılanı uyandırmanın bir manası yoktu arkadaşlar saolsun onu becerdiler :D

DreamNw Kapanmadı isim değiştirdi neyin kafasını yaşıyorsun @TRCraft2019

Doğru oturup, doğru konuşursak. TornodaSpawner leak olarak discord, paketler üzerinde yaygınlaşmış. Bu paket konusunda ki paylaşma, paylaşılma durumuna açıklık getirmek olursak; Seninde üzerine açılmış bir, iki, üç dolandırıcı konusu bulunmakta.. Leak( crack ) eklentilere gelirsek. TRCraft ekibine dün gece katıldım. İleri seviyeye atacağımı düşünüyorum eklenti paketinden ekibi. -

Şimdi "uyuyan yılanı uyandırmanın" diyorsun, ben bazı olaylara müdahale etmek istemiyorum. Diğer ekip arkadaşın "nulled builds" hesabından burada haritalar paylaşmaktaydı. Ona herhangi bir sesim çıkmadı eskiden. Şu paket konusunda sana haksızsın diyemem sonuç olarak eklenti paketi sana ait.

- Eğer örnek gösterilecek bir ekip veya kusur ararsan önce kendi kusurlarını kapatıp bizim kusurlarımıza dikkat çekin herkes anlasın. Benimde kusurlarım oldu.

Keşke şu onaylı satıcı ve takım flaması alanları denetleyecek bir yetkili olsa. Emin olun ki forumda en fazla 2 hafta sonra max 8 onaylı satıcı kalır.

Konu ya yorum yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Her şey ortada.

Keşke şu onaylı satıcı ve takım flaması alanları denetleyecek bir yetkili olsa. Emin olun ki forumda en fazla 2 hafta sonra max 8 onaylı satıcı kalır.

Konu ya yorum yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Her şey ortada.
Katılıyorum

Şahsen balon bir ekip daha eleştiriyi kaldıramayıp yorumumu kaldırtmıştı. Bu konuda konuyu saptırmaya çalışmaları ilginç yaptıkları işin arkasında pek duramıyorlar. Kısa süreli ekiplerden birisi.

Şahsen balon bir ekip daha eleştiriyi kaldıramayıp yorumumu kaldırtmıştı. Bu konuda konuyu saptırmaya çalışmaları ilginç yaptıkları işin arkasında pek duramıyorlar. Kısa süreli ekiplerden birisi.
Sanada katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl