Tanıtım Trading Shops | GUI | 1.15 Sürüm Destekli Harika Eklenti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abdullah T.

Nötr
Yasaklandı
Elmaslar
1.053
Minecraft
JordJarv

Discord:

Abdullah T.#0001

463766-b80bbdb276c6f8479e133c4b01a3e166.png

TradingShops

Selamlar, ben Abdullah!
Sizlere 1.15 destekli harika bir eklenti tanıtacağım. Eklenti hiç bir sunucu yok desek yeridir yabancı sunucuların küçük bir topluluğu bu eklentiyi kullanırken. Türkiye sunucularında çok görülmemiştir.

Eklenti ismi Trading Shop, 1.15 desteği ile son sürüm ile bizlere tam destek vermekte. Güncelleme alan bir eklenti olan bu eklenti yakında sunucularımızın vazgeçilmez bir eklenti hale gelceğinden eminim.

Gif tanıtımımıza geçecelim;
486a7a21a0c84e338d8e95dcdab1f3c2b7dc6454.gif

Bu güzelim eklentiyi kim kullanmaz ki? 1.15 tabanlı sunucunuz var ise bu eklenti tam size göre!

Marketinizi /shop create komutu ile kuralabilir /shop delete ile marketinizi silebilir & kaldırabilirsiniz.
Sunucu yöneten admin, yöneticileri eklenti yazarları unutmayıp /shop adminshop komudunuz eklemişler.

Pek yakında Türkçe configini hazırlayıp sizlere paylaşacağım.

Yetkiler;
tradingshop.create
tradingshop.create.limit.n
tradingshop.admin

tradingshop.breakstock

Konumuz bu kadardı kendinize iyi bakın. Daha detaylı bilgi için spigot sayfası aşağıda var.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
kardeşim onu internette dün gördüm türkler bilmese iyti olur diyordum keşke atmasaydın :)

kardeşim onu internette dün gördüm türkler bilmese iyti olur diyordum keşke atmasaydın :)
Senin yaptığın açgözlüğe girer belki diğer kişilerinde ihtiyaçı vardır? onlar biliyorsa sen bilmiyorsan onlara sorsan onlar sana verirdi belki ben olsam da verirdim.

Burada insanları bilgilendirme amacında açıyoruz zaten konuları ki, sunucularda kullanılsın diye açıyoruz konularımızı. İyi forumlar.

Güzel eklentiye benziyor keşke sadece 1.15 desteği olmasa anlatım güzel olmuş yararlı konu

çok güzel olmuş sunucum 1.15 i destekliyor olsa idi kullanmayı isterdim

Çok tatlı ve basit bir eklenti olmuş. Güzel tanıtım, güzel eklenti, eline sağlık.

Eline sağlık güzel tanıtım olmuş

Tanıtım güzel olmuş. Eline sağlık.

Gerçekten güzel eklenti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl