Çözüldü Tps ve LAG sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
test bı sunucu açıp deneyeyim

kaldırdım gerı pl lıstesını.. buyuk bır sorun benım ıcın cozum yontemıne kavusmam ıcın ne yapabılırım. tımıngsıde inceleyemıyorum
Sanırım tahmin ettiğim şey.

Bana anticheat eklentinizin ismini ve görev eklentinizin ismini söyler misiniz =?

Görev eklentiniz CRanks mı ?
hayır kullanıyorum onu bana antı chet ve görev eklentınızı soylermısınız dedınız - görev olarak Cranks ve Firedianın görev plugını var

Eklentilerinizi en güncel sürümde tutun, PaperSpigot kurun ve spigot.yml - bukkit.yml - paper.yml'yi optimize edin.
Sunucunuz 1.16 ise, forumda bulunan konuları okuyunuz.
Bunlarla alakalı değil ise hosting/makine ile bir sorun olabilir.​

hayır kullanıyorum onu bana antı chet ve görev eklentınızı soylermısınız dedınız - görev olarak Cranks ve Firedianın görev plugını var
Yanlış anlaşılmasın , fredia ekibini ve yaptıkları işi seviyorum fakat görev eklentisinin büyük optimize problemleri vardı 1.16.5 sürümünde. Onu çıkarmadan önce sunucumda 12 tps alıyordum drop giriyordu suan 20 tps. Timings alarak bakabilirsin.

Yanlış anlaşılmasın , fredia ekibini ve yaptıkları işi seviyorum fakat görev eklentisinin büyük optimize problemleri vardı 1.16.5 sürümünde. Onu çıkarmadan önce sunucumda 12 tps alıyordum drop giriyordu suan 20 tps. Timings alarak bakabilirsin.
Şuan farklı bı spıgot yukledım tımıngsı alıyorum 1 saate beklıcem bakalım

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
timings 30 dk bekledım pl kısmında en ustte firedianın kı var ondanmı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl