Çözüldü Tps ve LAG sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bytgrl34

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4

Discord:

Toledo#8735

Merhaba arkadaşlar sunucumu dün açtım ve +50 onlıne ile açtım
lakin ram ve işlemcı zorlanmamasına rağmen tps ve lag dusuklugu var
timing on yapıp timing paste yaptıgımda bu hatayı veriyor.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kullandıgım plugınler bunlar;

Son düzenleme:
Hangi fork'u kullanıyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar sunucumu dün açtım ve +50 onlıne ile açtım
lakin ram ve işlemcı zorlanmamasına rağmen tps ve lag dusuklugu var
timing on yapıp timing paste yaptıgımda bu hatayı veriyor.

Kullandıgım plugınler bunlar;
Eklenti paketiniz alıntı ise muhtemelen birsürü leak eklenti ve çakışan eklentiler var. Bunun yanında clearlagg gibi temel tps düzeltici eklentileriniz olmayabilir. Fakat dediğim gibi en büyük sorununuz muhtemelen leak eklentiler veya çakışan eklentiler.

Eklenti paketiniz alıntı ise muhtemelen birsürü leak eklenti ve çakışan eklentiler var. Bunun yanında clearlagg gibi temel tps düzeltici eklentileriniz olmayabilir. Fakat dediğim gibi en büyük sorununuz muhtemelen leak eklentiler veya çakışan eklentiler.
leak eklentısı sadece featherboard var baska yok

Merhaba @bytgrl34, timings olmadığından dolayı kesin bir şey söylemiyoruz bu nedenle eklenti listenizi kendiniz incelemeniz gerekiyor çünkü bunları çıkarın tarzı şeyleri söylememiz doğru olmaz eklenti özellikler hangilerini kullanmıyorsanız ve eş değer özellikli eklenti varsa sayısını azaltmanız. Moblardan, chunk sorunlardan, entity gibi şeylerden olduğunu düşünüyorsanız ve paper forklarından birini kullanıyorsanız eğer
konuda anlatılan optimizasyon işlemlerini uygulamanızı öneririm.

Merhaba @bytgrl34, timings olmadığından dolayı kesin bir şey söylemiyoruz bu nedenle eklenti listenizi kendiniz incelemeniz gerekiyor çünkü bunları çıkarın tarzı şeyleri söylememiz doğru olmaz eklenti özellikler hangilerini kullanmıyorsanız ve eş değer özellikli eklenti varsa sayısını azaltmanız. Moblardan, chunk sorunlardan, entity gibi şeylerden olduğunu düşünüyorsanız ve paper forklarından birini kullanıyorsanız eğer
konuda anlatılan optimizasyon işlemlerini uygulamanızı öneririm.
timingsi calıstıramıyorum neden calıstıramadagım hakkında bı fıkrınız varmıdır acaba ?
eş deger ozellıklı eklentılerı kaldırdım

leak eklentısı sadece featherboard var baska yok
Timings'inizi buraya sakın atmayın , timings aldıktan sonra kullandığınız hostingin minecraft destek ekibine veya , tanıdığınız bildiğiniz bir ekibe atın. Onlar incelesin çünkü tüm eklentileriniz vs.vs gözüküyor.

Timings'inizi buraya sakın atmayın , timings aldıktan sonra kullandığınız hostingin minecraft destek ekibine veya , tanıdığınız bildiğiniz bir ekibe atın. Onlar incelesin çünkü tüm eklentileriniz vs.vs gözüküyor.
Eklenti listesini kişi yukarda belirtmiş zaten^^

eklentı lıstesını belırtmıştım zaten

Paper Spigot dener misiniz ? timings raporu alıp link olarak ekleyin.

Paper Spigot dener misiniz ? timings raporu alıp link olarak ekleyin.
test bı sunucu açıp deneyeyim

kaldırdım gerı pl lıstesını.. buyuk bır sorun benım ıcın cozum yontemıne kavusmam ıcın ne yapabılırım. tımıngsıde inceleyemıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl