Çözüldü Tps Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LovenPVP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 718
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LovenPVP

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
33
Merhaba MC_TR ekibi benim batihost dan sunucum var 8gb lik survival sunucu daha dünden açildi oyuncular kasilmadi bile 10 kişi oluyo sunucu tps 16 17 14 düşüyo sabit kalmiyo hep değşiyo timings aldim buyurun atıyorum 40 tane falanda puligin var.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Attığınız Timings boyunca TPS 20 gözüküyor. Lütfen lag olduğu sırada Timings Raporu alıp atın.

Merhaba MC_TR ekibi benim batihost dan sunucum var 8gb lik survival sunucu daha dünden açildi oyuncular kasilmadi bile 10 kişi oluyo sunucu tps 16 17 14 düşüyo sabit kalmiyo hep değşiyo timings aldim buyurun atıyorum 40 tane falanda puligin var.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullandıgınız skriptler sunucuyu yoruyor olabilirmi ?
eğer öyleyse skriptleri azaltmanız yada kodlarını biraz düzenlemeniz gerebilir

Merhaba, kullandığınız eklentilerin listesini atar mısınız? Görünüşe bakılırsa bir eklentide veya başka bir şeyde sorun var.

Hocam gördüğüm kadarıyla essentials, treeasist ve çok az dahi olsa crateplus pluginleri laga sebebiyet veriyor olabilir. En çok etkileyen essentials olarak gözüküyor oyuncular blok kırarken falan hangi sebeple bilmiyorum ama sunucunuzda ki ticki arttırıyor. Essentialsx kullanıyorsanız lütfen en son sürümü kullanmayı deneyin kullanmıyorsanızda onu kullanmanızı tavsiye ederim. Treeasist yerine daha stabil bir ağaç plugini öneriyorum. Songodanın plugin 'ini deneyebilirsiniz. Crateplus çok etki ediyor gibi gözükmesede daha çok tercih edilen Crazy Crates eklentisini kullanmanızı tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl