Çözüldü TPS Düşümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 92065
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 588
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 92065

Ziyaretçi
1535295648128.png

worldguard asiri cpu yiyor worldguard sildim güncelledim yinede cogaliyor sebebi nedir :(

/gc yazıp ss atarmısın. Birde o pl nin ismi nedir ?

toplite ismi serverde lag yapan tps düsüren seyleri görmeni sagliyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

lag i worldguard yapiyo serverde 2 kişi bile varken oluyo onla alakasi yok aslinda

Plugin listenizi atarmısınız ?

TopLite 2 yıldır güncellenmemiş bir eklenti. Verdiği verilere güvenmeyin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
PaperSpigot 1.8.8 son sürümü indirin. Bazı eklentileriniz hata verebilir, bu konu altından onları da çözeriz.
FeatherBoard'ı crack kullandığınızı düşünüyorum, bu sunucunuza yaptığınız en büyük kötülük.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ondan çok daha performanslı olan LiteBoard'ı ücretsiz olarak indrebilirsiniz. Ayarlama kısmına yardım ederim. Ayrıca LiteBoard PlaceholderAPI gerektirir,
indirebilirsiniz. Sizde olan sürümü eski olabilir, bakın, eskiyse güncelleyin.
Buradaki konuda bulunan yorumumdan uyumlu Skript sürümünü ve addonları edinin.
TopLite eklentisini silin. Kendisi arkaplanda çok fazla veri topladığı için sunucunuzu yorabilir. Güvenmeyin.
Eğer bir hata çıkarsa bu konuya yeniden mesaj atın.

featherboard in paralisida iyi degil diyolar ama liteboard a gecebilirim toplite eklentisi cidden ise yariyor orda gordugun essentials fly serverimde lag yapiyodu toplite den baktim orda lag yapiyo gozukuyordu devre disi biraktim düzeldi lag eski bir plugin ama is goruyor xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl